KAMMERER EDINA BLISS

Slow Body Technik® Mentőkészlet

A Mentőkészlet a Slow Body Technik® Energiarendezéshez (👉 IDE kattintva olvashatsz róla bővebben) készült eredetileg, ami egy varázslatos energiamunka. Az 5 szent ritmus áramlását hivatott segíteni, de önállóan is lehet használni ezeket az energetikai zseléket anélkül, hogy valaki elvégezné a tanfolyamot. Az ősi bölcsességgel kapcsolnak össze ezek a készítmények, azzal a tudatossággal, hogy mindannyian képesek vagyunk tenni azért, hogy jobban legyünk, jól legyünk. Nemcsak az elakadásokat oldják, hanem a megelőzésben is fontos támogatást nyújthatnak. Ezeket a szereket nem lehet nagy tételben kapni, egyesével készítem el őket és hangolom be, így a rendeléstől számítva várni kell rájuk.

 

AZ EGYENSÚLYMENTŐ: segít a szorongások leküzdésében. Támogatja, hogy a félelmeket ne erősítsük magunkban, hanem ki tudjon alakulni egy természetes védelem bennünk azáltal, hogy összegyűjtjük az erőt magunkban. Érzelmileg erősít és javítja a hangulatunkat azáltal, hogy a nyugalommal és a békével kapcsol össze bennünket. Amikor rendszeresen használjuk, megnyílunk arra, hogy merjük megnevezni a félelmeket, hogy visszavegyük a hatalmat a félelmektől, tudatosan megtanuljunk bánni a szorongással, majd oldani azt.Az érzelmi sebek gyorsabban gyógyulnak, mert segítségével békére lelünk a nehézségekben.

Az egyensúly mentő egyik legerőteljesebb hatása, hogy segít megtörni a szokásokat, a rossz beidegződéseket. Használatával a szokás mezőből oldani tudjuk azokat a mintákat, amelyeket megtanultunk és amelyek a félelemmel kapcsolnak össze, nem pedig az igaz önvalónkkal. Segít abban, hogy emeljük a rezgésünket és ezáltal nyitottabbá váljunk. A tudatnövekedés folyamatában erős támaszunk lehet, hiszen segíti a fókuszálást és a tudatosságot. Az egyensúly mentő segítségével a szellemi megértéshez kerülünk közel, és ezáltal meg tudjuk tapasztalni a valódi lelki békét.

A LEVEGŐ elemmeláll kapcsolatban, ami az értelemben és a logikában nyilvánul meg. Az egyensúly mentő ilyen módon az intuitív gondolkodás művészetéhez visz bennünket közelebb. Segít abban, hogy emlékezzünk igaz önvalónkra és hogy megszabaduljunk az címkéktől, a megfelelési kényszertől. Abban támogat, hogy merjük bátran kifejezni és megvalósítaniazt a fényt, ami bennünk van, amiért ide jöttünk, amiért ezt a létidőt választottuk, függetlenül attól, hogy ezt a környezetünk támogatja-e vagy sem.

 

Az ENERGIAMENTŐ: abban segít, hogy összekapcsoljon az örömmel és a boldogsággal. Az öröm rezgésével az érzelmi stresszt nagyon könnyű oldani, tehát, ha könnyedségre van szükségünk, akkor ez az energetikai szer tudatos használata megadja számunkra. Amikor fásultnak, kimerültnek érezzük magunkat, ez a szer segít abban, hogy átlendüljünk és találjunk újra célokat, motivációt, lelkesedést. Az inspiráció egy olyan ihletett állapotból születik, amikor fontos, hogy egyszerre legyünk jelen és egyszerre nyújtózzunk fölfelé az égi üzenetek, sugallatok terébe. Amikor a szívünk megtelik örömmel, képesek vagyunk valódi változásokat létrehozni az életünkben.

Az energia mentő egyik legerősebb hatása, hogy az önbizalmat tudjuk erősíteni a támogatásával. Közelebb tudunk kerülni a saját hatalmunkhoz, megértjük, hogy ezt hogyan tudjuk működtetni a hétköznapokban. Használatával képessé válunk arra, hogy ne legyünk túl hiszékenyek és kihasználhatóak, sokkal inkább érezzük át azt a hatalmat, ami egy mélyebb és bölcsebb részünkből ered. Összekapcsol egy olyan uralkodói minőséggel, amellyel a saját életünk felett tudunk uralkodni, el tudjuk engedni az irányítást, így a bizalom és az igazság fog vezetni bennünket.

A FÖLD elemmel áll kapcsolatban, vagyis a valódi Jelenléttel. Ha érezzük, hogy földeltségre van szükségünk, az energia mentő segít megteremteni ezt a mindennapokban. Azáltal, hogy feloldjuk magunkban az illúziók feszültségét és merünk a valósággal, a valódisággal és az egyediségünkkel kapcsolódni, képesek vagyunk a jelenlétet tartósan gyakorolni. A figyelmünk erősödik ezáltal és a memóriánk is megedződik. Gyorsítja a spirituális fejlődésünket és fejleszti a kommunikációnkat. Ha megrekedtünk az életünkben, az energiamentő segít megmozdítani a dolgokat azáltal, hogy a rugalmasságra tanít meg bennünket.

 

A SZERETETMENTŐ: az egyik leghatékonyabb szívcsakra gyógyító esszencia, segít újrahangolni ezt a területet. Az érzelmi fájdalomtesttel áll kapcsolatban, ezen a területen fejti ki leginkább a hatását. Ahogyan kapcsolódunk vele, egyre kevésbé érezzük az akadályokat magunk előtt, és egyre könnyebben kapcsolódunk össze a lehetségesség” erősítő energiájával. Türelemre, megértésre tanít bennünket, megtanuljuk meghagyni a teremtésnek az idejét. A lassulásban meglátjuk, hogy még több lehetőség adódik, és ezek a lehetőségek mind a szeretetből fakadnak majd.

A szeretetből fakadó újjászületést segíti ennek a szernek a használata, a lélek hívásával kapcsol össze bennünket. A szeretetből fakadó mély béke és nyugalom jelenik meg az életünkben, mert tisztítja az elmét, elősegíti, hogy elcsendesedjünk, hogy a szívünkből figyeljük az életünket és a körülöttünk lévő történéseket. Táplálja a szeretetteljes, szerelmes hangulatot, segít az intimitás megélésében és a szív szerinti kommunikációban.

A VÍZ elemmel áll kapcsolatban, így az érzékenységgel, az érzelmekkel. Amikor feszült helyzetben lehasadunk a szeretetről és megfagynak bennünk az érzések, akkor a szeretet mentő újrahangolja bennünk az érzelmeket. Segít abban, hogy ne reagáljunk túl és alul helyzeteket, hogy merjük megélni a bennünk levő érzéseket és merjük felvállalni azokat. Gyengéd érzelmeket közvetít felénk, ami segít a feltétel nélküli szeretet valóságába megérkezni.

 

A SZABADSÁGMENTŐ: egy nagyon erős védelmet nyújt számunkra. Erősíti az immunrendszerünket, de egyben az auránk stabilizálását is elősegíti. Energiával tölt fel, összekapcsol a Forrással és támogatja a felelősség elvállalását az életünk jobbá tételéért. A kreatív energián keresztül segít egy olyan jövőbe megérkezni, ami javítja a közérzetünket és az életkörülményeinket.

Az ártatlanságunkra, a tisztaságunkra, a bennünk lévő Fényre emlékeztet bennünket. Segít, hogy megtaláljuk a káoszban is a harmóniát, hogy összhangba tudjuk hozni a magasabb tervet és az egyéni sorsunkat. Segít visszanyerni az életörömöt, segít, hogy újra a jó dolgokra fókuszáljunk. Enyhíti az élet nehézsége iránt érzett fájdalmat, enyhíti a folytonos fáradtságot, segít, hogy merjük önmagunkat választani és hátrahagyni azokat a dolgokat, amik nem szolgálnak bennünket.

A TŰZ elemmel áll kapcsolatban, ami aktív cselekvőképességet ad nekünk. A passzivitást lecseréljük a szabadságmentő segítségével és bekapcsolódunk az áramlásba. Úgy vesszük vissza az irányítást, hogy közben hagyjuk, hogy a belső hangunk vezessen. Bátorságot ad nekünk ahhoz, hogy a régóta húzódó dolgainkat, a megrekedt élethelyzeteket végre feloldjuk és átlendüljünk a megvalósítás, a mozdulás ösvényére.

 

AZ ÉTERI MENTŐ: segít, hogy elmélyüljön a kapcsolatunk a tobozmiriggyel. Ez azért fontos, hogy merjük tudatosan is használni az intuíciónkat, hogy ne csak sodródjunk az életben, hanem tudatos társteremtőkké is váljunk. Oldja a hangulatingadozásokat, segít stabilizálni a belső élményeket. Fejleszti az érzelmi intelligenciánkat, és ennek hatására a megérzéseink erősíteni fognak bennünket, nem pedig elbizonytalanítani.

Az éteri mentő abban is segítségünkre lehet, hogy megértsük a férfi és női princípiumok valódi miben létét. Segíti az új növekedését, elősegíti a tudatos változtatásokat, és megakadályozza a melankolikus hangulat kialakulását. Ez a mentő felébreszt bennünket, azon a területen, ahol a változást létre tudjuk hozni. Elősegíti az éberséget és a növekedést. Ahogyan fejlődünk, úgy kerülünk egyre közelebb énünk legjobb verziójához.

Az ÉTER elemmel áll kapcsolatban, amely az Akasha-hoz kapcsolódik. Elősegíti a jobb és bal agyfélteke tudatos kommunikációját és felébreszti bennünk a több ezer éves gyógyítót. A sebzett gyógyítót tudjuk a segítségével bebalzsamozni. Azt a részünket gyógyítja meg, ahol varázstalanok vagyunk. A misztériummal kapcsol össze bennünket.

 

A mentőkészlet ára egyben:    20 000 HUF
Külön-külön a mentők ára:       5 000 HUF/db

 

💧 Nincsen készleten, külön csinálom meg és hangolom be őket, így lehet, hogy várni kell rá.
💧 Az esszenciákhoz tartozik egy A4-es leírás PDF formátumban, amit a rendeléssel együtt elküldök.
💧Email-ben tudod megrendelni az: edina.kammerer@gmail.com email címen, és a válaszlevélben minden tudnivalót megírok a rendeléssel kapcsolatban.

 

 

Érdeklődés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

Fotók: Saját képek

error: Content is protected !!