KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® Mária Magdolna liquid

Mária Magdolna liquidA belső érzékelésedhez való visszatérés nagyon fontos a fejlődésed és növekedésed szempontjából. Amikor a szinkronicitás mozgásba lendül körülötted, megláthatod, hogy milyen tökéletes harmóniában működik az univerzum. Amikor erős a belső érzékelésed, nagyon kevés akadály kerül csak az utadba. Hatalmas különbség van a kihívások és az akadályok között. 🔥 Kihívásaid a képességeidet tesztelik és fejlesztik. Céljuk, hogy felfedezd azokat a képességeidet, amik segíthetnek Téged a hétköznapokban. Az akadályok viszont meggátolnak abban, hogy olyan irányba haladj, ami nem az igaz önvalódat szolgálja.

Sokszor a kihívásokat akadályként érzékeljük, ilyenkor a zavarodottság és elveszettség érzése lesz úrrá rajtunk, és elkezdünk körbe-körbe járni, így felerősödnek az ismétlődések, vagy újra és újra ugyanabba a zsákutcába jutunk és megéljük a megrekedés nehézségét. Amikor megerősödik a hitünk az intuíciónkban, feltárul a különbség e két szó között és mélyebben értjük meg, hogy a kihívások által növekedhetünk, az akadályok által pedig megreked az életünk. A feladatunk tehát annak a tudásnak az elsajátítása, hogy miként tudjuk ezt a két dolgot megkülönböztetni egymástól. Ebben tud segíteni nekünk Mária Magdolna.

 

Mária Magdolna resinaAz intuíció egy szakrális kulcs a bennünk rejlő mennyország kapujához, és mindig összekapcsol az igazsággal. Amikor egy kérdésben iránymutatást kérünk, vagy valamire konkrétan ráhangolódunk, le kell győznünk az elménk késztetését, hogy az adott kérdést szétanalizáljuk és illúziókat gyártsunk hozzá. Egy békés állapotra van szükségünk ehhez és arra, hogy kizárjuk a fecsegést a fejünkből. Ez az energetikai szer ebben segít, hogy felerősödjön a belső érzékelésed és hozzá tudj kapcsolódni a benned lévő varázslathoz. Az intuíciódon keresztül megélheted a belső bölcsességedet, ami megerősíti a szívedben a bőség áldását. Minél inkább kapcsolatba kerülsz a belső érzékeléseddel, annál inkább önmagad leszel és annál inkább feltöltődsz ezzel a varázslatos önmagaddal. Ez a belső fényed, a belső ragyogásod, ami az esszencia segítségével láthatóvá válik.

Minél inkább ráhangolódsz a szíved gyógyító erejére, annál inkább emelkedik a rezgésed, annál inkább érzed a Forrás energiát magadban. Mária Magdolna Felemelkedett Mester segítségével egy olyan mélység létrehozására vagy képes, amelyben meg tudsz békélni a választott utaddal és alázattal tudod szolgálni a sorsodat. A szív öngyógyító programja elérhetővé válik számodra általa és feltárul egy új valóság lehetősége. Az esszencia nem tesz csodát, de felerősíti az intuíciódat, a belső érzékelésedet. Segít visszatalálni az erődhöz és ahhoz a tervhez, ami idehívott.

 

Összetevők: forrásvíz, aloe vera, teafa olaj, glicerin, geránium, szantál, pézsma, vörös színező.

💡 Aloe vera segít erősíteni az immunrendszert és javítja az emésztőrendszer működését. Mindkettőre szükségünk van, ha az erőnket szeretnénk megélni.
💡 Teafaolaj: elősegíti a koncentrációt és a fókuszálást, segít, ha döntésképtelenek vagyunk. Lecsendesíti a túlfűtött indulatokat és segít a középpontban maradni.
💡 Geránium a női problémákra kiváló olaj, enyhíti a menstruációs panaszokat, oldja a szorongást. A cukorbetegség csökkentésére már régóta használják, ami lelki szinten az önszeretet témakörével kapcsolódik.
💡 Szantál: segít álmatlanság ellen, amikor kimerültek vagyunk alváshiány miatt, nehezen tudunk összekapcsolódni az igaz önvalónkkal. Valamint Mária Magdolna gyakran álmunkban keres fel, és ad át üzeneteket. Az öregedésgátló hatása miatt a lélek fiatalságát segít megőrizni.
💡 Pézsma illata kedvezően hat a pszichére, segíti az ellazulást, élénkít és jókedvre derít. Lággyá és érzékivé tesz, így támogat abban, hogy minél inkább meg tudjuk élni a női princípiumokat.

 

🩸 Az esszencia ára:
💫 Aura permet   50 ml:  3 000 HUF
💫 Aura permet 125 ml:  6 000 HUF
💫 Liquid              50 ml: 5 000 HUF 

 

👉 Az energetikai szerek nincsenek készleten, külön csinálom meg és hangolom be őket, így lehet, hogy várni kell rá.
👉 Az esszenciához tartozik egy rövid hanganyag (13.45 perc), ami segíti a belső munkát vele.
👉 Email-ben tudod megrendelni az: edina.kammerer@gmail.com email címen, és a válaszlevélben minden tudnivalót megírok.
👉 Az aura permet segít abban, hogy az energetikánkban létrejöjjön egy finomhangolás.
👉 Az energetikai szereket csak külsőleg lehet használni!

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikk illusztrálásához saját fotókat használtunk.

error: Content is protected !!