KAMMERER EDINA BLISS

Slow Body Technik® Energiarendezés

Ez az energiamunka egy saját fejlesztésű energiarendezés, ami a több éves tapasztalatomból és az eddig tanult ismeretekből állt össze bennem. Hiszek a test-szellem-lélek egységében, abban, hogy mindhárom területen egyszerre kell létrehozni a harmóniát. Hiszek az 5 elem sorsfordító és sejtszinten regeneráló hatásában. 🔥 Ez az 5 szent ritmus határozza meg az életünket, és a belső ciklusainkat. Az energiarendezés fókuszában a szokásmező, a csakrák és a fizikai szerveken keletkezett lenyomatok tisztása van. Az 5 szent ritmus kialakít egy körforgást bennünk, amely az 5 elemből táplálkozik. 👆 Ha bármelyik elem elakad bennünk, akkor a ciklus megreked, és emiatt érezhetjük azt, hogy nem tudunk haladni, nincs cselekvőerőnk. A megrekedés megjelenik a “szokásmezőben”, ami létrehozza újra és újra ugyanezt a mintát. A szokásmező raktározza azokat a berögzült mechanizmusokat, amelyek tudattalanul működnek bennünk, de ezek a megszokásból fakadnak, nem pedig a lelkünk szabadságából. Ezért érdemes az elemeket újra összehangolni és a szokásmezőt megtisztítani, hogy szabadon élhessük meg azt, akik valójában vagyunk. Amikor a szokásmezőben túl sok elakadás jön létre, kialakulnak a fizikai tünetek, és a betegségek ebből táplálkoznak.

 

Az élet és a saját spirituális ösvényünk követése olyan, mintha a saját kis tábortüzünk előtt üldögélnénk. Folyamatosan felügyelünk a tűzre, néha rakunk rá egy kis fát, megpiszkáljuk a hamut, ha szükséges. Így tartjuk életben a tüzünket. 🔥 Régebben, ha találkoztunk valakivel, választanunk kellett, hogy melyik tüzet őrizzük tovább, az övét, vagy a sajátunkat. Az új kapcsolatokban rájövünk majd, hogy noha két különálló tűzzel indulunk, azáltal, hogy egyre több fával és figyelemmel tápláljuk őket, meg tudjuk növelni a tábortüzeink méretét, egészen addig, amíg a két tűz a Szeretet egyetlen hatalmas, lángoló máglyájává olvad össze. Együtt sokkal nagyobb tábortüzet alkotunk, mint külön, egyenként valaha is tudtunk volna. A lényünk teljességével tudjuk oldani a hiány és a magányosság érzéseit, hogy végre megtapasztaljuk a teljességet. Az energetikai szerek segítenek abban, hogy a leszakadt lélekrészeink vissza tudjanak találni hozzánk, hogy újra teljesek lehessünk. Ezek a leszakadt lélekrészek 💡 vagy másoknál vesztegelnek, vagy a múltban be vannak ragadva valahova, ledermedten, lefagyva egy félelem álmot álmodnak. Ezek a részek kapcsolatban vannak velünk, de csak ezt a félelmet vagy fájdalmat képesek közvetíteni felénk. Ezeket érdemes “felolvasztani”, a szeretetben élővé tenni és visszahívni a jelenbe, integrálni a körforgásba, hogy teljesek lehessünk és ne hátráltassanak bennünket, mert ha teljesek vagyunk, akkor tudunk igazán boldogok lenni, örömben és fényben élni.


Ezeket az összefüggéseket a lelkünk régen tudja már, hiszen pontosan ismeri a felemelkedés tervét. Ahogy haladunk utunkon az Egység felé, fel fogjuk fedezni, hogy a közelebbi kapcsolatainkban tapasztalt intimitás és könnyedség érzése az emberek egyre növekvő csoportjára fog kiterjedni. De ahhoz, hogy teljes lényekké váljunk, el kell fogadnunk lényünk minden részét. Ebbe beletartoznak a kevésbé vonzó tulajdonságok, amelyeket azonban többé nem kell elnyomnunk, árnyékos oldalunk önmagunkba olvasztásával átalakítjuk ezeket a részeinket.


Az energiatest újrahangolása során a sejtmemória kapcsolódik az eredeti blue print terület energetikai képéhez. Ezek az energetikai alkotóelemek újra mozgásba lendülnek. Az elengedés az összes energiaburkon keresztülhalad, és minden addigi energiablokk alkotóelemét kivezeti a testből és az emberi energiamezőből. 
A Slow Body Technik® egy erős és mély elengedési technika, ami segít abban, hogy a múltbéli történeteinket elengedjük és a tiszta öröm energiáját integráljuk az életünkbe helyette. Illetve egy erőteljes egészségmegőrző energiarendezés is egyben, fizikai betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. Az energiarendezés egy órát vesz igénybe. Az energiarendezés során nem diagnosztizálunk és nem helyettesíthető ezzel a technikával az orvosi kezelés.


👉 Ha szeretnéd megtanulni ezt a technikát, itt olvashatsz bővebben a képzésről:
Slow Body Technik® Misztériumiskola  

💎 A hangolás ára:                  15 000 HUF
💎 Választható helyszínek:
  Dunabogdány és Budapest (13.kerület)

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel, valamint a saját szerzői joggal védett képekkel illusztráltuk.

error: Content is protected !!