KAMMERER EDINA BLISS

Slow Body Technik® Energiarendezés

“Megváltoztatnám az életem, ha lenne rá időm!” A mai rohanó világban gyakran tapasztaljuk, hogy a szellemi energiánk gyorsan pörög, de lelki és fizikai erőforrásaink nem mindig tudnak lépést tartani ezzel a tempóval. Ez a folyamatos hajszolás gyakran feszültséget generál, ami akadályozza az igazi éberséget, a tudatosságot és a mély kapcsolatot az élet valóban fontos részeivel. Azonban van egy megoldás: a SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS révén megtapasztalhatjuk a test, a szellem és a lélek harmóniájának új szintjét. Ez a módszer lehetőséget nyújt arra, hogy lassítva az energiamezőt, visszataláljunk saját természetes ritmusunkhoz.

Testünket energiák hálózzák be, amelyek formálják az érzelmeinket, a gondolatainkat és az életvitelünket. Az energiagyógyászat célja, hogy optimalizálja testünk öngyógyító mechanizmusait, ezáltal javítva egészségünket és pszichés jólétünket. Ha tudatosan gazdálkodunk energiáinkkal, hatékonyabban kezelhetjük a stresszt, enyhíthetjük szorongásainkat, és megszabadulhatunk számos fizikai tünet terhétől.

 

A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS egy lágy, lemúriai energetikai módszer. Ez a kezelés arra összpontosít, hogy tisztítsa a szokásmezőt, a csakrákat és azokat a lenyomatokat, amelyek a fizikai szerveken keletkeztek. Ha a szokásmezőben valamilyen megrekedés tapasztalható, az a mindennapi életünkben is megmutatkozik. Ez gyakran arra vezethet, hogy tehetetlenséget, sebezhetőséget és túlzott érzékenységet érzünk. A szokásmező olyan mechanizmusokat tárol, amelyek tudattalanul működnek bennünk. Ezek a mechanizmusok inkább a megszokásból, mintsem a lelkünk valódi szabadságából erednek.

Amikor a szokásmezőben sok akadály képződik, fizikai tünetek alakulhatnak ki, amelyek tovább növelhetik a betegségtudatot. Az energiakezelés során nemcsak a szokásmezőt tisztítom meg, hanem az érzelmi fájdalomtestet is. Az itt tárolt töltések ugyanis energiát adnak a rossz beidegződéseknek, amelyek a szokásmezőben ragadnak.

 

A  SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS arra összpontosít, hogy a teljesség felé segítse a haladásunkat. Az energia hatására elindul az áramlás, és a megrekedést okozó leszakadt lélekrészek visszakerülnek a körforgásba. Az integrálás során feloldódik a hiányérzet és a magányosság érzése, így megtapasztalhatjuk a teljességet. A kezelés során alkalmazott energetikai szerek segítenek visszahívni a leszakadt lélekrészeket, amelyek vagy másoknál vesztegelnek, vagy a múltban akadtak el valahol. Ezek a részek megrekedtek a félelemben, de kapcsolatban vannak velünk. Azonban csak ezt a félelmet vagy fájdalmat képesek közvetíteni felénk. Ezeket a részeket felébresztve, a szeretet energiájában való újjáéledés által visszahívjuk a jelenbe, integráljuk a körforgásba, hogy teljessé válhassunk és ne gátoljanak minket. Ezáltal elindulhat a gyógyulás folyamata.

A  SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS teljesen biztonságos, természetes és mindenki számára elérhető módszer. Ez a technika egy modern és hagyományos megközelítést ötvöz. Az energia életet visz a testünkbe, és nem csak a meglévő fizikai tüneteket lehet vele kezelni, hanem elő is segíthetjük, hogy ne alakuljanak ki további megrekedések. Az energia gyógyító hatással bír, és az energiarendszerek is megtalálják a gyógyulás útját. Testünk képes saját magát meggyógyítani, de a modern világ változásai megzavarhatják ezt a természetes képességet, ezért tudatosabban kell foglalkoznunk az egészségünkkel.

A lélek a szellem szikrája, amely élettel tölti meg a testet és tudattal az elmét. Amikor energiáink harmóniában vannak, testünk jó egészségben működik, akkor ennek hatására lelkünk is virágzóvá válik. A  SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS során az egyensúly kialakítása rendkívül fontos, mert ha valamelyik energiarendszerünk tartósan kibillen, vagy a szervrendszerek nincsenek összhangban, az hatással van testünk működésére.

 

A modern élet kihívásai, mint a stressz, a szennyezett levegő, a feldolgozott ételek és a mesterséges elektromágneses sugárzás nehezítik az energetikai egyensúly fenntartását. Ezen kihívások tudatos megélésében segíthet a SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS, amely eloszlatja a pangó energiákat, feléleszti a gyenge energiaáramlást, és kivezeti valamint kiegyensúlyozza a túltengő energiákat.

A  SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS újrahangolja az energiatestet, így a sejtmemória kapcsolódik az eredeti energiaképhez. Az energiakomponensek újra mozgásba lendülnek. Az elengedés folyamata minden energiaburkon áthaladva történik, megszabadítva testünket és energiamezőnket a korábbi energiablokkoktól. Ez a technika mély és hatékony elengedést eredményez, amely segít felszabadulni múltbeli terhek alól, és lehetővé teszi a tiszta öröm energiájának integrálását az életünkbe. A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS hatással van a jövőbeli viselkedésünkre is. Előre létrehozunk olyan pozitív energiát, amelyet később stresszes helyzetekben fel lehet használni, ezzel segítve a tartós változást.

 

A SLOW BODY TECHNIK® ENERGIAKEZELÉS
J Ó T É K O N Y  H A T Á S A I


🔶Csökkent stressz és szorongás: az energiakezelés segít csökkenteni a stresszt és a szorongást, mivel támogatja az energetikai egyensúlyt és nyugalmat hoz az elmébe.
🔶Fizikai feszültség oldása: az energiakezelés enyhíti a testben felgyülemlett feszültségeket, így javítva a testi kényelmet és rugalmasságot.
🔶Pozitív gondolkodás és hangulat: az energiakezelés támogatja a pozitív gondolkodást és érzelmi egyensúlyt, elősegítve a jókedvet és optimizmust.
🔶Mentális éberség és koncentráció: az energiakezelés segít a mentális fókusz javításában és az éberség növelésében, ami hozzájárulhat a hatékonyabb munkához és tevékenységekhez.
🔶Testi és energetikai harmónia: az energiakezelés segít visszaállítani az energetikai egyensúlyt a testben, hozzájárulva a teljes testi harmóniához.


🔶Alvásminőség javulása: az energiakezelés nyugalmat hoz az elmébe és a testbe, ami elősegítheti a jobb alvásminőséget, ezáltal pihentetőbbé válik éjszakai alvás.
🔶Öngyógyító folyamatok támogatása: az energiakezelés elősegíti az öngyógyító mechanizmusok aktiválódását, hozzájárulva a test természetes gyógyulásához.
🔶Önbizalom és önelfogadás: az energiakezelés erősíti az önbizalmat és az önelfogadást, hozzájárulva az énkép és önbecsülés pozitív alakulásához.
🔶Tisztább intuíció és kreativitás: az energiakezelés támogatja az intuíció és kreativitás fokozását, segítve az új ötletek és megoldások felszínre hozását.
🔶Életminőség javulása: az energiakezelés által elősegített egyensúly és pozitív változások összessége hozzájárulhat az életminőség javulásához, az egészséges életmód és boldog élet felé vezetve.
🔶Kapcsolódás az inkarnációs csillaggal: az energiakezelés során visszakapcsolódunk az eredeti lélektervhez, hogy könnyebben megtaláljuk a helyünket a világban és jobban érezzük a sorsunkat, hogy mit tegyünk, merre induljunk. 


🔶Karmikus sérülések oldása: az energiakezelés során kioldódnak azok a korábbi életekben szerzett rossz tapasztalások, amelyeket az ismerősség érzése alapján választunk a jelenben is.
🔶DNS aktiválás – áthangolás: az energiakezelés során aktiválódnak a DNS szálak és áthangolom azokat, hogy a test felismerje az öngyógyító mechanizmusát.
🔶Test – szellem – lélek ritmus korrekció: az energiakezeléssel lassítom a gyors szellemi energiákat, hogy a fizikai síkon rá lehessen találni az egyéni ritmusra, ami jobban támogatja a fejlődést.
🔶Testi-lelki szenvedés oldása: a legtöbb szenvedés a kollektív tudattalanból hat ránk, ezért ha az idegpályákat megtisztítom, kevésbé befolyásolja a tudattalan működést a többezer éves szenvedési kondíció.
🔶Energiafeltöltés: minden energiakezelés után érzehetően motiváltabbak, energikusabbak, lendületesebbek és kreatívabbak vagyunk.
🔶Energiabank létrehozása az energetikai rendszerben: ezt a jövőbeni éned fogja meghálálni, mert előre dolgozom az energiakezelés során. Feltöltöm az érzelmi fájdalomtestedet pozitív energiával, hogy stresszes helyzetben legyen honnan reagálni a megszokás helyett. 

 

👉 Az energiakezelés során nem diagnosztizálunk és nem helyettesíthető ezzel a technikával az orvosi kezelés.
👉 Ha szeretnéd megtanulni ezt a technikát, itt olvashatsz bővebben a képzésről: SLOW BODY TECHNIK® ENERGIARENDEZÉS MISZTÉRIUMISKOLA 

 

💎 A hangolás ára:                  15 000 HUF
💎A kezelés időtartama:        kb. 1 – másfél óra
💎 Választható helyszínek:
  Dunabogdány és Budapest (13.kerület)

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel, valamint a saját szerzői joggal védett képekkel illusztráltuk.

error: Content is protected !!