KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® Lilith connection liquid

Lilith közismerten egy régi sumer istenség, aki többek közt a nagy magasságok szelének istennője. Lilith neve hagyományosan „éjszakát” jelent, és személyében spirituális testet öltött az érzékiség, a szabadság, de az árnyékminőség is. A zsidó hagyomány szerint Ádám eredeti felesége, női fele nem Éva, hanem a bódítóan gyönyörű Lilith volt. Azonban  ellenállása miatt Lilithet Isten száműzte a paradicsomból, nem akart Isten és ember által felállított szabályok szerint létezni. Lilith függetlenségi törekvéseinek eredményeképpen demonizálódott és száműzötté vált. ☝️ Lilith az árnyékminőséget szólítja meg bennünk. Azokon a helyeken kísért meg bennünket, ahol sebezhetőek vagyunk. Mind átélünk időről időre Lilith teszteket, hogy növekedni, erősödni tudjunk. Azokat a részeinket célozza meg, ahol lemondunk magunkról és az erőnkről, és kevesebbnek mutatjuk magunkat annál, amik valójában vagyunk. Lilth arra tanít bennünket, hogy igazak legyünk, hűek önmagunkhoz minden körülmények között. 💥

 

A Lilith connection energetikai szer®  abban segít, hogy ez a találkozás a saját árnyékrészünkkel ne fájdalmas legyen. Hiszen a fájdalom szenvedésbe taszít, s elveszi tőlünk a fejlődés lehetőségét. Az emberi játszmákat tükrözi vissza számunkra, segítségével rálelünk, hogy hol nem vagyunk még önazonosak, hol félünk felvállalni önmagunkat. Ez az eszencia megvilágítja az árnyék részeket és feloldja az önbüntető, önsorsrontó köreinket. Lágyan, nem kikényszerítve elindít befelé, hogy észrevegyük, milyen szerep szívja el az értékes életerőt és fényt belőlünk.

Felerősíti a lázadó énünket, és elindulunk az igazság útján. Nagyon fontos kódokat ébreszt fel bennünk. Segít, hogy az áldozati, mártír és szolga szerepeket felismerjük és a tudatalattiból felszínre hozzuk. Ezek a mintázatok sokszor automatikusan működnek bennünk, így ez az energetikai szer abban segít, hogy láthatóvá teszi számunkra ezeket. Amikor a felszínre kerül egy-egy ilyen seb, lehetőségünk nyílik meggyógyítani azt. Ha összekuszálódnak a dolgok bennünk vagy körülöttünk, akkor ez az eszencia segít abban, hogy harmóniára leljünk. Lilith könnyedén elnavigál bennünket a zűrzavarban, kiutat mutat a megrekedésből, és olyan szenvedélyes erőt szít fel bennünk, amiről korábban csak álmodtunk. Ehhez le kell mondanunk a sémákról és megszokásokról és egy kihívásokkal teli belső útra vállalkoznunk. Így jutunk el a szabadságba, amit a Lilith connection energetikai szer® ébreszt fel bennünk

 

Összetevők: gyümölcsös menta, angol rózsa, gyömbér, teafa olaj, aloe vera, forrásvíz.

💡 gyümölcsös menta: segít a hangulatjavításban, ha lehangoltak, melankolikusak vagyunk energetizál. Fájdalomcsillapító hatása miatt segít a szenvedéskörökből kiutat találni.
💡 angol rózsa: pozitív hatást gyakorol a pszichére, enyhíti a görcsösséget a testben és az elmében egyaránt. Ha félünk a változástól, segít, hogy harmonikusan éljük meg azt.
💡 gyömbér: fertőtlenítő hatású. Erős karmaoldó minőség. Memóriajavító hatása miatt elősegíti a biztonságos emlékezést. Növeli a szexuális vágyat, erősíti a szenvedélyt.
💡 teafaolaj: elősegíti a koncentrációt és a fókuszálást, segít, ha döntésképtelenek vagyunk. Lecsendesíti a túlfűtött indulatokat és segít a középpontban maradni
💡 aloe vera: segít erősíteni az immunrendszert és javítja az emésztőrendszer működését. Mindkettőre szükségünk van, ha az erőnket szeretnénk megélni.

 

💥 Az eszencia ára:
Aura permet   50 ml:  3 000 HUF
Aura permet 125 ml:  6 000 HUF
Liquid             50 ml:  5 000 HUF

 

👉 Az energetikai szer nincsen készleten, külön készítem és hangolom be rendelésre, így lehet, hogy kell várni rá.
👉 Email-ben tudod megrendelni: edina.kammerer@gmail.com email címen
👉 A válasz email-ben minden tudnivalót megírok.
👉 Az energetikai szereket csak külsőleg lehet használni!

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket saját fotókkal illusztráltuk. 

 

error: Content is protected !!