KAMMERER EDINA BLISS

Csakraolvasás – Lélekhangolódás®

Számomra nagyon fontos az, hogy ez a fajta tisztánlátás, amit én képviselek és tanítok, az NEM JÓSLÁS. Nem hiszek a jóslásban, s bár ez a módszer alkalmas arra, hogy a jövőbe tekintsünk, de nem érdemes. A jelen pillanatban érdemes dolgozni mindig, bármiről is legyen szó, és a múltbéli lenyomatok feloldásával, a jelen pillanatban történő rácsodálkozással a jövőnk bármikor megváltoztatható. Semmi sincsen kőbe vésve, így ne korlátozzuk se magunkat, se másokat azzal, hogy a jövőre vonatkozó információkkal befolyásoljuk a haladásunkat. Így tehát, ha arra vagy kíváncsi, hogy mi lesz veled a jövőben, hogy az a társ, aki melletted van, az a “nagy Ő”-e, hogy felvesznek-e egy munkahelyre, akkor nem én vagyok az embered. Ha viszont az érdekel, hogyan gyógyíthatod meg az életedben az ismétlődő köröket, ha szeretnél a belső folyamataidról egy egységes képet kapni, ha szeretnéd tudni, hogy a családból hozott mintáid hogyan befolyásolják a reakcióidat és hogy hogyan kerülhetnél közelebb magadhoz, akkor szeretettel várlak. 🙂


A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat. Amíg az energiát vizsgáljuk, meg is tudjuk változtatni azt! És számomra ez a kulcsmondat, számomra ez az, ami miatt ez egy sikeres technika! Így a tisztánlátás nem csak arról szól, hogy információkat kapunk, hanem lehetőségünk nyílik az üzenetek hatására mélyebben ráérezni arra, hogy kik is vagyunk valójában és mire szeretnénk ezt az életet tudatosan felhasználni. A tisztánlátás során elsősorban magaddal kapcsolatban juthatsz olyan információkhoz, amelyek a te személyes jólétedet segítik, amelyek rámutatnak az elakadásaidra, a magaddal hozott feladatokra és azokra a mintákra, amelyek nap, mint nap akár tudattalanul is befolyásolják a döntéseidet.

A csakrák energiaközpontok, finom érzékelő rendszerek. Amikor a csakrák egészségesen működnek, tökéletesen áramlik az energia ezekben a központokban, s az éltető energiát az egyetemes energiamezőből nyerik, ezzel táplálva a saját rendszerüket a testen belül, és ezt az energiát sugározzák ki a testen kívülre. A főbb csakrák függőlegesen helyezkednek el és mindegyik egy adott frekvencián forog, mind a 7 csakrának megvannak a saját feladatai. A csakrákon keresztül egy átfogó képet kapunk arról, hogy hol tartunk éppen és milyen kihívások élveznek prioritást az életünkben. Ugyanakkor arra is fény derülhet, hogy mik azok a hozott képességek, amelyek már tökéletesen működnek bennünk, amelyek támogatnak bennünket a fejlődésünk útján.


A csakrák harmonikus működése segít a spirituális személyiség megélésében, hiszen mindegyik megfelel egy-egy tudatsíknak, amivel rendszeresen együtt dolgozhatsz és emelheted a rezgésed általa. Az erőközpontok energiáinak feltérképezése hasznos segítség lehet a hétköznapokban, hiszen fontos üzeneteket rejthetnek akár ebből, akár előző életből. Nagyon sok információval össze tudunk így kapcsolódni, amelyek segítenek abban, hogy tisztábban lássuk azt a nagyobb képet, hogy miért ezt az inkarnációt választottuk és mit szeretnénk általa elérni.

A lélekhangolódás® ideje egy óra, először megnézem a csakrák állapotát, hol és milyen jellegű elakadás található, milyen támogató energiák vannak a jelenben. A csakrák állapotát és az ott lévő akadályokat, jelenlegi élethelyzetekre nézem meg tisztánlátással, szeretném hangsúlyozni, hogy a jövőre vonatkozó kérdésekre NEM válaszolok, mert a tisztánlátást jóslásra nem használom. A lélekhangolódás®-nál az a fontos, hogy miből alakult ki az elakadás és a jelenben ez hogyan hat. Az üzenetközvetítés egy rövid energia kiegyenlítéssel történik, amely segít, hogy az energia készletünk ismét harmóniába kerüljön.


Ezek az információk segítenek abban, hogy tisztábban lássuk önmagunkat, a helyzetünket és az esetleges következő lépéseket az életünkben. Információt kapunk arról, hogy mi élvez prioritást az életünkben, milyen területen érdemes átalakítást, változást létre hozni. Segít, hogy a személyiségünk aspektusait összhangba hozzuk a lélek kódjaival. A tisztánlátás egy izgalmas utazás, melynek során emlékeztetlek a saját erődre, és megvilágítom, hogy hol adod fel önmagadat, hol nem választod önmagadat, s így hol fogy el az energia a cselekedeteidből.


👉 Ha meg szeretnéd tanulni ezt a módszert, akkor nézz körül a Spirit Light®
Tisztánlátó Misztériumiskola oldalán, IDE kattintva ezt könnyedén megteheted.

 

💎 A hangolódás ára              1 óra:          20 000 HUF
                                                   1,5 óra:       23 000 HUF
                                                   2 óra:          25 000 HUF

💎 Választható helyszínek: Dunabogdány és Budapest (13.kerület)

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel, valamint a saját szerzői joggal védett képekkel illusztráltuk.

error: Content is protected !!