KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® Tudatosság fénye liquid

Ez az energetikai szer a tisztánlátásban segít. Sokszor előfordul az életünkben, hogy a gondolataink annyira elborítják a fejünket, hogy nem férünk hozzá az égi útmutatáshoz, vagy a magasabb nézőponthoz. A Spirit Light® Tisztánlátó Iskola (IDE kattintva bővebben olvashatsz róla) hívta életre ezt az energetikai szert. Időnként mindannyiunknak szüksége van segítségre ahhoz, hogy hozzáférjünk a belső képekhez és üzenetekhez.

Akinek zárva van a harmadik szem területe, nem fér hozzá a tisztánlátó tér üzeneteihez. 🔮 A telepatikus csatornák tisztulásával egyre könnyebbé válik az a belső munka, amivel feloldjuk a félelmeket, meghaladjuk az előzetes elvárásokat. Ez az aura permet vagy zselé önmagában nem fogja megnyitni ezt a területet, ezért neked kell dolgoznod, de elősegíti azt, hogy a belső ellenállások oldódni kezdjenek. A tisztánlátás korunk egyik legfélreértettebb területe, sokan azt hiszik, hogy ez a “mindent látás képessége” – de ez egy illúzió. 💡 Ez az elvárás egy megmondó szerepkörbe ragaszt, míg a tisztánlátó tér szabadsága a megengedésben rejlik. Mindig csak annyit látunk, amennyit a tér megmutat nekünk. Ezért ehhez az úthoz alázatra és mély belső békére van szükségünk.

 

Amikor a tudatosságunkat egy magasabb rezgésre hangoljuk, akkor lehetőségünk nyílik arra, hogy betekintést nyerjünk egy felsőbb valóság igazságába. Ehhez az utazáshoz semlegesnek kell lennünk, így a gyógyulás az érzelmi fájdalomtest megtisztításán keresztül történik. Ebben tud segíteni ez az energetikai készítmény, valamint a hozzá tartozó vizualizációs gyakorlat.

A tudatosság segít abban, hogy folyamatosan magason tartsuk a vibrációnkat és létrejöjjön egy állandó kapcsolat a tobozmirigy erejével.👁 Amikor ennek az erőnek a birtokába kerülünk, visszanyerjük a képességeinket és újra kapcsolatba kerülünk a láthatatlan világ csodáival. Ezen az úton el kell engednünk a bennünk munkálkodó kontroll energiát, el kell engednünk az irányítást. Az önátadás az, ami segít, hiszen ebben a térben nem mi irányítunk, hanem egy felsőbb akarat.

 

💧 Az esszencia ára:
💫 Aura permet   50 ml:   3 000 HUF
💫 Aura permet 125 ml:   6 000 HUF
💫 Liquid              50 ml:   5 000 HUF

 

💧 Az energetikai szerek nincsenek készleten, külön csinálom meg és hangolom be őket, így lehet, hogy várni kell rá.
💧 Az esszenciához tartozik egy rövid hanganyag (10.48 perc), ami segíti a belső munkát vele.
💧 Emailben tudod megrendelni az: edina.kammerer@gmail.com email címen, és a válaszlevélben minden tudnivalót megírok.

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel, valamint saját fotókkal illusztráltuk.

error: Content is protected !!