KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® csakrakészlet liquid teszt

A csakrakészlet abban segít bennünket, hogy az energia központjainkat újrahangoljuk. Ha az egyes erőközpontokban nem megfelelő az áramlás, akkor az életünkben megsokszorozódnak a kihívások. Ezek a negatív programok pedig hatással lehetnek a pszichénkre, az egészségünkre, a mentális és lelki állapotunkra. Ezért jó időnként felmérni a csakráink állapotát és elősegíteni a megfelelő működésüket.

A következő teszt kitöltése segíthet abban, hogy rá tudjunk hangolódni az egyes energiaközpontok állapotára. Ez a tesztet használhatjuk arra is, hogy megnézzük, hogyan viszonyulunk az egyes életterületeinkhez, miben érdemes még fejlődnünk. Egy kis játékos könnyedséggel és őszinteséggel közelebb kerülhetünk magunkhoz és a megoldandó feladatainkhoz.

Az alábbi fogalmak mellé írd le az első 3 dolgot, ami eszedbe jut. Ez egy egyszerű gondolattársítás, asszociációs gyakorlat, ami megmutatja, mit idéznek fel benned az egyes erőközpontokhoz kötődő életterületek. Ne gondolkodj, nincs jó vagy rossz megoldás, hanem az első 3 szót írd le, ami eszedbe jut:

Gyökércsakra

Élet:
Halál:
Harc:
Munka:
Gyermek:
Biztonság:
Föld:
Rassz:

Szakrális csakra

Érintés:
Közelség:
Nő:
Férfi:
Vágy:
Szépség:
Víz:
Anya:

Napfonatcsakra

Hatalom:
Erő:
Önbizalom:
Én:
Tulajdon:
Félelem:
Irigység:
Apa:
Büszkeség:

Szívcsakra

Szeretet/szerelem:
Élni és élni hagyni:
Fény:
Gyógyulás:
Élet:
Egyesülés:
Sötétség:
Család:
Nyitottság:

Torokcsakra

Vita:
Ének:
Hang:
Kifejezőerő:
Rezonancia:
Tartás:
Igazság:
Nyilvánosság:
Színész:
Közönség:

Harmadik szem csakra

Intuíció:
Cél:
Hűség:
Értelem:
Megismerés:
Elemzés:
Szintézis:
Természet:

Koronacsakra

Isten:
Egység:
Univerzum:

 

Az eredmény

Az értékeléshez még egy dolgot tegyél meg: jelöld be, hogy az általad írt fogalmak közül melyik jelent számodra pozitívat, és melyik negatívat. Amelyik pozitív számodra, oda tegyél egy + jelet, amelyik inkább negatív jelentéstartalmú, oda pedig egy – jelet. Nincsen is-is variáció: legyél nagyon őszinte magadhoz.

Ha ezzel megvagy, a teszt részletes körképet ad neked arról, melyik csakrád van jelenleg gyenge állapotban. Számold össze, hogy az egyes csakráknál hány + és – jelet adtál. Természetesen ahol a legtöbb a – jel, ott van a legtöbb fejlődni valód.

Előfordulhat, hogy az energetikai gyengeség már fizikai tünetekben is megnyilvánul. Ahol úgy érzed, hogy szükséged van újrahangolásra, nézz körül itt az oldalon a lehetőségek között.

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikkhez a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeit, valamint a saját szerzői joggal ellátott képeket használtuk fel.

error: Content is protected !!