KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® gyökércsakra aktiváló liquid

A gyökércsakra jelenti a fizikai kapcsolatunkat a Földdel, valamint az egyetemes életerő energiával.  A földi energiákat hajalmosak vagyunk kevésbé spirituálisnak értékelni, pedig isteni természetűek is. Nélkülözhetetlen a harmonikus gyökércsakra az emberi és spirituális tapasztalataink megéléséhez. A földközeli népek mindig figyelembe vették a gyökércsakrának ezt a fontos aspektusát. ❗A Földanya és az Égi Atya ugyanannak az egyetemes életerő-energiának különböző megnyilvánulásai❗ Az életerő-energia fizikai vonatkozásaiban a Földön, míg spirituális vonatkozásaiban az Égen keresztül részesülhetünk. Ha felismerjük Földanya szentségét, fel tudjuk használni ezt az erőt saját magunk számára. A gyökércsakra tehát a Földanyához fűződő kapcsolatunkat jelképezi.

A Földanyán s az egyes csakrán keresztül érezzük át a megalapozottságunkat a fizikai világban. Minél inkább törekszünk arra, hogy felfedező utakat tegyünk a felsőbb dimenziókba, a gyökereinknek annál mélyebben kell kapaszkodniuk a Földbe. A földhöz kötöttséget elképzelhetjük úgy is, mint egy hullámvasutat. Mivel a kocsik kerekei erősen oda vannak rögzítve a sínekhez (földhöz kötöttség), a vonat szédítő sebességgel száguldhat mindenféle konfigurációban. Ha azonban nincsenek rögzítve a kerekek, az első kanyarnál lerepülne a pályáról, ki a levegőbe.

 

A gyökércsakrától indul a rezgésszintünk egyre magasabbra és magasabbra emelésének az útja. Amíg szilárdan, két lábbal állunk a Földön, nyugodtan megemelhetjük a rezgésszintünket, hogy csodálatos dolgokat hozzunk létre az életünkben. Szilárd alapok nélkül, azonban könnyen utat téveszthetünk, “lekerülhetünk a pályáról”, zaklatottá válunk, s képtelenek leszünk az álmainkat, céljainkat megvalósítani.

A nyugati kultúra olyan mértékben túlhangsúlyozza az értelmi-intellektuális fejlődést, hogy nagyon könnyű elveszíteni a kapcsolatunkat a Földanyával. ⛔ Vagy sokszor a legtöbb ember csak a “spirituális utazásra” és a felsőbb csakrákra koncentrálnak, hogy közben megfeledkeznek az alap csakra fontosságáról, s arról, hogy az innen fakadó energiák elengedhetetlenül fontosak az élethez. A legmagasabb fák gyökerei nyúlnak a legmélyebbre. 🔥 Ez az energetikai szer abban segít, hogy sikerüljön minél biztosabb alapokat létrehozni. Feloldja az ősbizalommal kapcsolatos sérüléseket és hozzá segít ahhoz, hogy megtaláljuk magunkban a gyökereket, a biztonságot.

 

⛔ Ha gátolt az energia a gyökércsakrában ⛔
Fizikai szinten
kialakulhatnak bélproblémák, pl. székrekedés, hasmenés. Előfordulhat remegés, lábproblémák, bizonytalanság a talajjal kapcsolatban. Van, akinek csontja törik vagy gerincproblémái vannak. Problémák lehetnek a vérkeringéssel, fásultság előfordulhat gyakran.

Érzelmi szinten a világ félelmetes helynek tűnhet, és az illető úgy észlelheti, hogy az emberek azért vannak a világon, hogy ártsanak neki. Nem érzi támogatónak a talajt. A figyelem elsősorban a saját vágyak kielégítése körül forog, pl. a pénz és a vagyon illetve ennek az elvesztésétől való félelem körül.

Nehéz lehet nagylelkűnek lenni vagy elfogadni dolgokat. Vannak, akiknek, ha gátolt az energia ezen a területen labilissá, következetlenné, nyugtalanná és megbízhatatlanná válnak. Előfordulhatnak kosszal vagy baktériummal kapcsolatos rögeszmék.

A gyökércsakrán keresztül alapvető szinten az egész kozmosszal kapcsolatban vagyunk, s bár általában tudattalanul, de megtapasztaljuk személyes vibrációnk érzetét. A gyökércsakrán keresztül kötődünk az Univerzum vibrációihoz és hangrezgéseihez. A világban mindennek megvan a maga egyedülálló hangrezgése. A gyökércsakra megnyitása lehetővé teszi, hogy harmóniában rezegjünk az egész teremtéssel és igazodjunk a világegyetem ciklusaihoz. A gyökércsakrához köthető őseredeti és alapvető szinten megtapasztaljuk az egység-tudatot és megnyílunk a szeretet fizikai érzékelése előtt – felismerjük, hogy fizikailag bizonyos módon érzünk, amikor a lényünket átjárja a Szeretet áram. Amikor a csakra zárt, visszahúzódunk saját személyes világunkba, nem veszünk tudomást róla, hogy a belső világunkon kívül van más is. Ez egy diszharmonikus működést hoz létre a világgal.

 

A gyökércsakra gyógyulása egyben azt is jelenti, hogy felismerjük azt, hogy az életben nem áldozatok vagyunk. Az áldozat archetípusa ennek a csakrának az alacsonyabb oktávja, amit meg kell tanulnunk egy magasabb rezgésen tartani. A magasabb rezgése az anya archetípusa, amin keresztül megtanulunk gondoskodni magunkról.

Megtanuljuk kifejezni a szükségleteinket, és megadjuk magunknak mindazt, amitől biztonságban tudjuk érezni magunkat. Ez egy olyan mély transzformáció az életünkben, amely az újjászületésünket segíti elő. Megtanuljuk újra definiálni saját magunkat. Ha ebben a folyamatban elakadunk, akkor azt érezhetjük, hogy nincs elég erőnk az élethez és mástól várjuk a megoldásokat, így kiszolgáltatottá válunk.

Ez egy olyan energiaveszteséggel jár, amelyben lemondunk az erőnkről és hagyjuk, hogy valaki más domináljon benne. De így lemondunk az elismerésről, lemondunk arról, hogy mások tiszteljenek, mert tudattalanul azt üzenjük a világnak, hogy nem érünk, nem érdemlünk többet. Az egyik legfontosabb alapunk, hogy érezzük az értékeinket és az erőforrásunkat. Enélkül csak sodródunk céltalanul az életben. Vállaljunk hát felelősséget az életünkért és legyünk mi magunk a főszereplő a saját életünkben. Így elindul a gyógyulás és képessé válunk szeretettel fordulni önmagunk felé. Az egész életünk megváltozik ettől a tudati hozzáállástól majd.

 

📌 Ha szükséged van segítségre a gyökércsakrád aktiválásához, akkor használd az energetikai szereket hozzá.

📌 Az esszencia ára:
💫 Aura permet   50 ml:   3 000 HUF
💫 Aura permet 125 ml:   6 000 HUF
💫 Liquid              50 ml:   5 000 HUF

 

📌 Az energetikai szerek nincsenek készleten, megrendelésre készítem és külön hangolom be őket személyre szabottan, így lehet, hogy várni kell rá.

📌 Az energetikai szerhez tartozik egy 08:08 perces hanganyag, amely megerősítő mondatokat tartalmaz. A kettő együtt elkezd egy új vibrációt létrehozni a gyökércsakrában.

📌 Ha szeretnéd a hanganyagot hozzá, azt IDE kattintva tudod megrendelni

📌 Ha szeretnéd a gyökércsakra fejlesztő csomagot, azt IDE kattintva tudod megrendelni

📌 Az energetikai szereket könnyű használni, adok hozzá egy rövid leírást, ami segíti a belső munkát és a gyökércsakra aktiválást. Email-ben tudod megrendelni az edina.kammerer@gmail.com email címen.

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket saját szerzői joggal ellátott képekkel illusztráltuk.

error: Content is protected !!