KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® elengedés liquid

Bliss soulhealth elengedés liquid® egy erős energetikai szer, ami segíti a feldolgozást. Az elengedés képessége mindenkiben benne van, így születünk. Azonban eszközök híján nehezen megy a folyamat. A legtöbbünk nem kapott olyan támogató segítséget, hogy hogyan lehet az érzelmi és lelki problémákat elengedni. Mentálisan próbáljuk hát megtenni, ami sokszor inkább csak a fejben tart, s így újra és újra fejben lejátsszuk az egész folyamatot, de mégsem történik áttörés. A logikus gondolkodásnak 🧐 van egy olyan hátulütője, ami totálisan átformálja a működésünket. Minden élethelyzet egy megoldandó feladattá válhat, s így elfelejtjük élvezni az életet. A megélt tapasztalatokhoz a korábban is jelen lévő érzések hozzátapadnak, s az érzések következtében a problémamegoldó működésmód (vagy az attól való menekülés) teljesen eluralhatja a létünk. S ami talán még nagyobb probléma, hogy nem leszünk tudatosak azzal kapcsolatban, ami velünk történik, hanem a korábbi tapasztalatok és benyomások hatására elkezd az életünk automata működésre váltani.

Az elengedés tehát Isten adta képességünk, amit a gondolkodó, problémamegoldó működésünk által képesek vagyunk totálisan lekorlátozni. Ha képesek vagyunk feloldani mindazt, ami a gondolkodásunkban a gátakat jelenti, akkor az elengedés képessége újra megjelenhet az életünkben. ☝️ Az elengedés azért is egy folyamat, mert vannak olyan események, amik egy adott témát újra és újra belobbantanak az életünkben. Ez nem azt jelenti, hogy a korábbi elengedés sikertelen volt, hanem azt, hogy van egy fájó pont, ami élő. Ezekről muszáj beszélni, mint ahogy a félelmekről is. Az is egy félelem, ha azért nem beszélünk valamiről, mert félünk, hogy be fogjuk vonzani. Azonban a tudatossághoz szükség van arra, hogy merjünk nevén nevezni dolgokat. Az elengedés azért is egy személyiségfejlődés is egyben, mert átértékelődik a prioritás az életünkben és felértékelődik az emberi kapcsolatok területe. Lesz, akit elengedünk, és lesz, aki társas támogatást nyújt majd számunkra. Az elengedéshez hozzátartozik az ingadozás a veszteségorientáció és a helyreállítás között. A mindennapokban sokszor egy új identitást kell találnunk egy-egy veszteség után. Arra kell figyelni, hogy egyik állapotba se ragadjunk bele. A hétköznapi stratégia része, hogy a megküzdési stratégiát ki kell alakítani. Ebben a folyamatban támogathat bennünket a Bliss soulhealth elengedés liquid®. Ha úgy érzed, hogy ennél több segítségre van szükséged, IDE kattintva olvashatsz a két napos tanfolyamról, ami még több eszközt ad a kezedbe.

 

Összetevők: rózsa, eukaliptusz, kék jácint, ametiszt kristály eszencia, teafa olaj, aloe vera, forrás víz.

💡 Rózsa: pozitív hatást gyakorol a pszichére, enyhíti a görcsösséget a testben és az elmében egyaránt. Ha félünk a változástól, segít, hogy harmonikusabban éljük meg.
💡 eukaliptusz: fertőtleníti a sebeket, megkönnyíti a légzést, ha nehéz az éltető energiához kapcsolódni. Enyhíti a fájdalmat, és tisztítja a telepatikus csatornákat.
💡 kék jácint: kitisztítja a mérgeket, enyhíti az idegfeszültséget. Segít megbirkózni a neurózissal, a mély fájdalmakkal. A Vénusz bolygó oltalma alatt áll, így segíti az érzelmek megélését.
💡 ametiszt kristály eszencia: segít, hogy kimozduljunk a veszteségtől való félelemből és elmozduljunk a bizonyosság felé. Segít, hogy érezzük, hogy van választásunk.
💡 teafa olaj: elősegíti a koncentrációt és a fókuszálást, segít, ha döntésképtelenek vagyunk. Lecsendesíti a túlfűtött indulatokat és segít a középpontban maradni.
💡 aloe vera: aloe vera segít erősíteni az immunrendszert és javítja az emésztőrendszer működését. Mindkettőre szükségünk van, ha az erőnket szeretnénk megélni

 

🍂 Az eszencia ára:
Aura permet     50 ml:  3 000 HUF
Aura permet   125 ml:   6 000 HUF
Zselé                  50 ml:   5 000 HUF

 

👉 Az energetikai szerek nincsenek készleten, külön csinálom meg és hangolom be őket, így lehet, hogy várni kell rá.
👉 Email-ben tudod megrendelni: edina.kammerer@gmail.com email címen.
👉 A válasz emailben minden tudnivalót megírok.
👉 Az energetikai szereket csak külsőleg lehet használni!

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket saját fotókkal illusztráltuk.

 

error: Content is protected !!