KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® Lemúriai fény liquid

A Lemúriai fény® liquid egy olyan aura permet, amely segít megérkezni az életünkbe. ✨ A fénytestünket aktiválja, amin keresztül hozzáférünk az „isteni” energiáinkhoz. Segít abban, hogy megértsük azokat a sorskódokat, amelyekkel ide születtünk a Földre, megértsük az eredendő elcsúszásunkat, ami a negatív tapasztalásokat hívja be az életünkbe. Amikor felismerjük az ismétlődést az életünkben, lehetőséget kapunk a változásra.

Sokszor azonban megjelenik a tudatalattiban egy bűntudat, ami megakadályozza az ismétlődés feloldását. A lemúriai fény® karma-oldó és segíti az átmenetet a karmából a dharmába. Amikor sikerül a bűntudatot feloldani és a kegyelemmel összekapcsolódni, egy magasabb rezgésre érkezünk. Ez a vibráció pedig felemel bennünket a változásba, egy minőségi élet megtapasztalásába. Ez az aura permet a bőség energiájával áll kapcsolatban, a friss, tiszta és ártatlan fénnyel. A lélek-fényedet érinti meg és ezt erősíti benned. A növekedés, ami elindul, arra fog ösztönözni, hogy mindig több legyél annál, mint aki tegnap voltál.

A lemúriai fény® az a Forrás, ami a létezésedért felel, és ami segít megérkezni a valódi önmagadba, hogy elérd magadban azt a létezőt, akiért ezt a létidőt választottad. ✨ Bánj bölcsen az aura permettel, figyelj befelé és kövesd a belső hangodat. Tapasztalni fogod, hogy felerősödik a kapcsolatod a benső világoddal. Kövesd az útmutatást, higgy a sorsodban és a lemúriai fény® bevilágítja az utat előtted, mint egy világítótorony. Kövesd a láthatatlanból kirajzolódó ösvényt, ami megoldókulcsot ad az életedhez. Érintsd meg a két „bekapcsoló” pontot, mindegy, hogy éppen hol tartasz, mit csinálsz, ez a két pont azonnal aktiválódik a lemúriai fény® hatására és segít tovább haladni az utadon. (Ezt a leírást és a rajzot a bekapcsoló gombról mindenkinek, aki használja, odaadom).

 

A lemúriai fény® éppen vízkereszt idején készült el, de ez nem volt tudatos, és talán, ha aznap nem hallgatom a rádiót, ki sem derül számomra. Csak az erőteret éreztem, amiben megszületik a varázslat. Hiszek a víz programozásában, hiszek abban, hogy amikor megáldunk valamit, akkor egy olyan erőtér alakul ki körülötte, ami támogató és aktiváló. Hálás vagyok azért, hogy egy ilyen erőtérben tudott megszületni ez az esszencia.  A fénytest aktiválását segíti elő, hogy a szokásmezőben lévő programokat fel tudjuk emelni és át tudjuk lényegíteni. A lemúriai fény® segít hazatalálni, megérkezni önmagunkba. Felébreszti bennünket azokat a sorskódokat, amikkel érkeztünk, és ami a missziónk. Összekapcsol azzal a tudatossággal, amiért ezt a létidőt választottuk. 💫 Mély belső utazásokra hív, hogy felfedezzük a bennünk rejlő lehetőségeket. 

A benne lévő kristály esszencia, az illóolajok és a programozott víz mind azt szolgálja, hogy felnyíljanak bennünk az erősségeink, hogy segítsen azt a fényt meglátni magunkban, ami a lelkünk okán ragyog bennünk. Segít harmóniát teremteni a személyiségünk és a lelkünk útja között, segít, hogy feltáruljanak azok a magasabb rezgésű lehetőségek előttünk, amelyek egy új ösvényt rajzolnak elénk. Egy olyan szellemi ösvényt, aminek a lábnyomai a láthatatlanban pihennek. Olykor szükségünk van segítségre, hogy megérezzük ezeket a lábnyomokat, mielőtt még felfednék magukat. Ebben segít a lemúriai fény®. 💫 Mint egy világítótorony, beragyogja előttünk az utunkat.

 

Összetevők: ametiszt kristály eszencia, angol rózsa, édes narancs, kubeba, teafa olaj, forrás víz, aloe vera. Miben segítenek ezek az alkotóelemek?

💡 ametiszt eszencia: segít, hogy kimozduljunk a veszteségtől való félelemből és elmozduljunk a bizonyosság felé. Segíti, hogy érezzük, van választásunk.
💡 angol rózsa: pozitív hatást gyakorol a pszichére, enyhíti a görcsösséget a testben és az elmében egyaránt. Ha félünk a változástól, segít, hogy azt harmonikusan éljük meg.
💡 édes narancs: tisztítja és fertőtleníti a légutakat, ezzel oldja a torokcsakrában lévő blokkokat, érvénytelenítéseket, és elősegíti a tiszta, ihletett kommunikációt. Segíti, hogy meg tudjuk emészteni a nehéz témákat, és fel tudjuk oldani a megrekedést.
💡 kubeba: enyhíti a fáradtságot, fásultságot. Nyugtat, felfrissít, harmóniát teremt. Elősegíti az imádkozást, a belső kapcsolatfelvételt a Teremtővel és saját isteni részünkkel.
💡 aloe vera: segít erősíteni az immunrendszert és javítja az emésztőrendszer működését. Mindkettőre szükségünk van, ha az erőnket szeretnénk megélni.
💡 teafaolaj: elősegíti a koncentrációt és a fókuszálást, segít, ha döntésképtelenek vagyunk. Lecsendesíti a túlfűtött indulatokat és segít a középpontban maradni.

 

A Slow Body Technik® Energiarendezés Tanfolyamhoz készült (👉 IDE kattintva olvashatsz róla bővebben), hogy segítse az energiarendezés folyamatát. De elérhető bárki számára. Egy rövid gyakorlatot kapnak majd azok hozzá, akik nem végezték el a tanfolyamot, hogy tudják használni ezt az energetikai szert. Hiszen a folyamat lényege a beavatódás és az átlényegülés. 💫🔥

 

💎 Az esszencia ára:
💫 Aura permet   50 ml:   3 000 HUF
💫 Aura permet 125 ml:   6 000 HUF
💫 Liquid              50 ml:   5 000 HUF

👉 Az energetikai szerek nincsenek készleten, külön csinálom meg és hangolom be őket, így lehet, hogy várni kell rá.
👉 Az esszenciához tartozik egy A4-es leírás PDF-ben, ami segíti a belső munkát vele.
👉 Emailben tudod megrendelni az: edina.kammerer@gmail.com email címen, és a válaszlevélben minden tudnivalót megírok.
👉 Az energetikai szereket csak külsőleg lehet használni!

 

Érdeklődés:
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

Képek: Saját fotó

error: Content is protected !!