KAMMERER EDINA BLISS

Integrált Energia Technika®

Az IET egyike azoknak az új generációs erőteljes energiarendező rendszereknek, amelyek során az energiablokkok oldása azonnal és véglegesen történik. Ennek a technikának a missziója: “Gyógyítsd a világot az emberek szívén keresztül”. Ezért találtam rá erre a csodálatos módszerre, mert ez az én hitem is. Ez az energiarendezés egy energetikai behangoláson alapuló technika, amely közvetlenül úgy hat a 12 szál DNS valamelyikére, hogy kiegyensúlyozza és átrendezi azokat. Mindegyik behangolás az előzőre épül, így végül mind a 6 DNS pár ereje teljébe kerül.

Az energiarendezés során a test különböző pontjait érintve történik meg az oldás, akik megtapasztalták már ezt a nagy erejű energiát, azok mind érezték azt a mély állapotot, amelyben a az energia megmozdul. Akik még soha nem vettek részt energiarendzésen, ők azt érezték, hogy nagyon mély állapotban voltak (volt aki belealudt), és utána a közérzetük javult, sokkal jobban és könnyedebbnek érezték utána magukat.

 

Az energiarendezés áldása:

  • A bűntudat elengedése és az ártatlanság rögzítése
  • A bizalmatlanság elengedése és a bizalom rögzítése
  • A szégyen elengedése és a spirituális büszkeség rögzítése
  • A szívfájdalom elengedése és a szeretet rögzítése
  • A visszafojtott harag elengedése és a megbocsátás rögzítése
  • A düh elengedése és a megbocsátás rögzítése
  • A stressz elengedése és a könnyedség rögzítése
  • A félelem elengedése és a biztonság rögzítése

Az energiarendezés a következő területekre összpontosít: korlátozó meggyőződésekre és előző életbeli traumára visszavezethető energia lenyomatok rendezésére. Az energiarendezés során zajló folyamatok minden területen: aktiválás, kioldás, elengedés, integrálás és tiszta öröm.

A testünk úgy lett megalkotva, hogy képes meggyógyítani önmagát. Úgy épül fel, hogy ha merítünk a gyógyító erejéből, akkor ez az erő a jóléthez vezet bennünket. Csupán emlékeznünk kell ezekre az öngyógyító mechanizmusokra. Az energiarendezés számomra egy szent kapcsolat, amely során a testet, a lelket és a szellemet szolgálom. Minden energiarendezés sikeres, mert minden sejt rendkívüli intelligenciát és erőt hordoz. Időnként mindenkinek szüksége van energiamunkára, de maga a gyógyulás belső feladat. Ez az energiarendezés segít abban, hogy tudatosan dolgozz a saját energiáiddal, hogy a tested egészségesebb, elméd élesebb és lelked örömtelibb legyen.

 

A testünk azon képessége, hogy fenntartsa az egészségét és leküzdje a betegségeket, valójában a természet egyik legkülönlegesebb vívmánya, erről mégis keveset tudunk. Olyan világot élünk, amely módszeresen megzavarja ezt a természetes képességet, ezért tudatosan kell foglalkoznunk az egészségünkkel, ha valóban szeretnénk megőrizni teljes épségét. Minél inkább megtapasztaljuk és megérezzük az emberi test finomenergiáit, annál nyilvánvalóbb lesz, hogy egy intelligens erővel találkozunk és működünk együtt.

Az IET kezelésnél a kilenc sejtmemória területet rendezem újra, amely során az energia lenyomatokat tisztítom az emberi energiamezőből. Nem csak azokon az energia blokkokon dolgozom, amelyek a mostani életre vezethetőek vissza, hanem az előző életekre visszavezethető karmikus hatásokkal is foglalkozom. Az IET kezelés során a következő területekre összpontosítunk: fizikai megélésekre, érzelmi töltésekre, korlátozó meggyőződésekre és előző életbeli nehézségekre.

Az emberi energiamező az életerő energia kétirányú szűrőjeként működik. Az energia áthalad az emberi energiamezőn és az energiamezőben felhalmozott lenyomatok kivetítődnek élettapasztalatainkon keresztül. Mint egy diavetítőben, ahol egy fényes lámpa átvilágítja a diát, amelyen egy kép lenyomata található. A mi emberi energiamezőnkben a fény a Szellem energiája, a képernyő pedig a saját testünk és saját életünk. Ezen lenyomatoknak a fizikai testbe való projekciója eredményezi azt, hogy a fizikai test betegségeket hoz létre.

 

Az emberi energiamező az ellenkező irányban is működik. Ahogy önkifejezésünket (gondolatainkat, szavainkat és tetteinket) kivetítjük a világ felé, az az energia lenyomatainak szűrőjén keresztül történik. Önkifejezésünk megszűrt változata az a kép, melyet a világ lát belőlünk, és ez az a kép, mely tapasztalatainkat létrehozza. A kifelé vetítés által energetikailag olyan helyzeteket vonzunk, melyek újjáteremtik előzőleg rögzített tapasztalatainkat. Pl. ha valaki az elhagyás lenyomatával rendelkezik, akkor olyan kapcsolatokat fog vonzani, melyekben el fogják hagyni.

Ennek a rendszernek a hátterében azonban egy magasabb terv áll. Amikor az eredeti lenyomatot elraktározzuk, az azért történik, mert a tapasztalás erőteljes és intenzív. Ami magával ragad egy 6 évest, nem biztos, hogy magával ragad egy 30 évest! Tehát 30 évesen biztonságosabban újraélhetjük egy korábbi „forgatókönyv” eseményeit más személyekkel, más körülmények között. Elméletileg az eredeti energetikai tapasztalat ismétlése, illetve újraélése a rögzített energia újra stimulációját (kioldását) eredményezheti, és az elfojtott energia lenyomat biztonságosan kitisztulhat. Legtöbbször azonban az eredeti energia lenyomat kitisztulása helyett az újra létrehozott helyzet egy további fájdalmas réteget tesz hozzá a már eddigi lenyomathoz, és mint a hagymára a héjak, úgy kerülnek rá egymásra újra és újra a fájdalmas tapasztalások. Ezeknek a kioldását lehet elérni az IET energiarendezéssel.


💡 Az energiarendezéssel soha nem diagnosztizálunk és nem váltja ki az orvosi kezelést, ha arra van szükség. Az energiarendezés: 1 órát vesz igénybe, majd átbeszéljük az élményeket, üzeneteket, tapasztalatokat.

 

💎  Az energiarendezés ára:   15 000 HUF
💎  Választható helyszínek:   Dunabogdány és Budapest (13.kerület)

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel, valamint a saját, szerzői joggal védett képekkel illusztráltuk.

error: Content is protected !!