KAMMERER EDINA BLISS

Bliss Soulhealth Liquid®

Az energetikai balzsamok és permetek nagyon fontossá váltak számomra, az energiarendezés kiegészítőjeként gyengéden segítik a változást és az oldódást. Ezek az illat eszenciák láthatatlanul jutnak be az aura rétegeibe, s a DNS újrahangolásában nagy szerepet játszanak. Ezek a liquidek megvédik és tisztítják az aurát. A különböző aura rétegekben különböző információk tárolódnak, amelyek sokszor akadályoznak bennünket. Amikor bejut és megreked a szokásmezőben egy-egy minta, annak létrejön egy gátló rezgése. Ezt a rezgést lehet az eszenciák segítségével feloldani. 💥

Amikor az illat eszencia bejut az aurába vagy a fájdalomtestbe, akkor aktiválja/felerősíti azt a mintázatot, amivel dolgunk van. Ugyanakkor, mivel egy védelmet is képez körülöttünk, segít abban, hogy a folyamatban biztonságban legyünk. 🔷A magas rezgések segítségével, amelyet közvetít, egy magasabb nézőpontból tekinthetünk az adott kérdésre.🔷 Segít letisztázni bennünk, hogy milyen válaszreakció hogyan született meg bennünk, milyen sérült részt talál el a gyógyulás és hogyan lehet egy új nézőpontot kialakítani.

Az energetikai  balzsamok  gyengéden  segítik a változást és az  oldódást. Ezek  az illateszenciák  láthatatlanul jutnak be az aura rétegeibe, s a DNS újrahangolását szinte észrevétlenül végzik el.  A különböző aura rétegekben különböző információk tárolódnak, amelyek sokszor akadályoznak  bennünket.  Amikor bejut és megreked egy szokásmezőben egy-egy minta, annak létrejön egy gátló rezgése. Ezt a rezgést lehet az eszenciák segítségével feloldani. Amikor  az  illateszencia  bejut az aurába vagy a fájdalomtestbe, átmenetileg felerősíti azt a mintázatot, amivel dolgunk van. Ugyanakkor egy védelmet is képez körülöttünk, így segít abban, hogy a gyógyuló folyamatban biztonságban érezzük magunkat. Fontos belső utazásban segítenek bennünket ezek a liquidek. Amikor egy illat ellenállást vált ki belőlünk egy gyógyuló folyamatban, akkor tudhatjuk, hogy egy komolyabb oldódás várható. Amikor kellemes a kapcsolódás egy-egy balzsammal, akkor tudhatjuk, hogy az a téma, amivel kapcsolatban áll, már elindult bennünk korábban és most mélyebbre megy a tudatalattinkban a gyógyulás.

Fontos belső utazásban segítenek bennünket ezek a liquidek, amelyeket különböző területekre hangoltam be, hogy minél erőteljesebb segítség lehessen számunkra a mindennapokban. Ezek nincsenek készen, mindig aktuálisan készítem el őket. Amikor személyre szabottan elkészítek egy-egy eszenciát, annak lehet eltérő az illata, az állaga, attól függően, hogy kinek éppen milyen folyamatban tud a segítségére lenni. 🔷Amikor egy illat ellenállást vált ki belőlünk egy ilyen gyógyító folyamatban, akkor tudhatjuk, hogy ott egy komolyabb oldódás várható.🔷 Amikor kellemes a kapcsolódás az energetikai balzsamokkal, akkor tudhatjuk, hogy egy-egy téma már komfortos számunkra, és már megtörténtek bennünk bizonyos változások, amelyek előkészítették a belső utazást. Ilyenkor az eszenciák mélyíteni tudják a gyógyulást.

 

👉 Az energetikai balzsamokat és permeteket csak külsőleg lehet használni!

👉 Nézz szét az oldalon, hátha találsz valami olyasmit, ami segíthet Téged is a folyamataidban. Ha bármilyen kérdésed van a liquidekkel kapcsolatban, írj nekem az alábbi email címre 👇

 

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
edina.kammerer@gmail.com
+36 20 399 7177

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel illusztráltuk. 

error: Content is protected !!