KAMMERER EDINA BLISS

Bliss soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid

A torokcsakrára tekinthetsz úgy, mint egy portálra, amely összekapcsol a láthatatlan világgal, a különböző tudatállapotok szintjeivel. A fizikai síkon a kommunikációban, az önkifejezésben és abban segít, hogy másokat értő figyelemmel tudj meghallgatni. Egy másik síkon abban támogat, hogy a szellemi vezetőidtől, az angyaloktól vagy az univerzumtól tudj üzeneteket fogadni. Amikor követed a kapott útmutatást – még akkor is, ha annak látszólag nincs értelme, vagy feszültséget kelt benned -, a szinkronisztikus események mozgásba lendülnek ennek az erőközpontnak a segítségével. Így válnak a véletlenek az életed részévé, a torokcsakra segítségével.

Ez az erőközpont elhozza a könnyedséget az életedbe. A kommunikáció azonban nem csak beszéd és az önkifejezésből fakadó cselekvés, hanem annak a képessége, hogy valóban azt hallod meg, amit mások mondanak. Ha azon kapod magad, hogy beszélgetés közben nem arra figyelsz, amit a másik mond, hanem arra, amit te gondolsz arról, amit mond, akkor elkezd megrekedni itt az áramlás. 

 

🔷 A TOROKCSAKRA FELADATAI 🔷 

 

🔷 Aktív hallgatás 🔷 Ehhez jelenlétre van szükség, hiszen akkor tudsz igazán figyelni és fókuszált maradni, ha jelen vagy a beszélgetésben. Gyakran a rossz tapasztalat akadályozza ezt, hiszen elképzelhető, hogy korábban, amikor meg akartad osztani valakivel az érzéseidet, ő azonnal megpróbálta megoldani helyetted az adott helyzetet, vagy meg akarta mondani, hogy mit tegyél. A kéretlen tanácsok osztogatása nem aktív hallgatás. Ha valóban meghallgatott volna a múltban az az illető, rájött volna, hogy te csak azt szeretted volna, hogy együttérzően hallgasson meg. A Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid segítségével megtanulhatsz érzékenyebbé válni a saját és mások szükségletei iránt. Könnyebben észreveheted, ha egy beszélgetésben (konfliktusban) visszaregresszálsz a múltba és már nem a jelenben vagy. A Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid feloldja a hallójáratban megtapadt energiákat és segít, hogy lásd, halld és éld az igazságot.

 

🔷 Isteni időzítés 🔷 A torokcsakra erőközpontjában nyílik fel az elégedettség. Ha harmonikusan áramolnak itt az energiák, akkor jól érzed magad a bőrödben még akkor is, ha nincs meg hozzá minden feltétel, amit elképzeltél. Fontos, hogy rátalálj az önmagadhoz vezető útra, hogy megtanulj magad mellett dönteni és magadat választani, mert ezek a döntések hozzák az életedbe azokat a véletleneket, amelyek könnyeddé teszik a hétköznapjaidat. Tudd, hogy bárhová mész, a megfelelő helyen és időben vagy! Minél inkább hiszed, hogy ez igaz, annál inkább ott tartasz, ahol lenned kell. Ez az érzés valójában az isteni időzítéshez való igazodás. Használd a Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquidet hogy tényleg érezd, hogy a megfelelő időben vagy, a megfelelő helyen. Képzeld el, hogy a megfelelő emberekkel lépsz kapcsolatba, bármerre is tarts. A Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid megemeli a torokcsakrád rezgését és így könnyedebben tudsz igazodni a kozmikus véletlenhez.

🔷 Véletlen egybeesés 🔷 Akkor következik be, ha egyszerre egy vagy több esemény történik. Ehhez a dolgoknak ugyanazon a helyen vagy ugyanabban az időben kell megjelenniük. Ez akkor történik, amikor azt az életet éled, amiért ide jöttél, amikor azon az úton jársz, ami neked lett elrendelve, ha segítesz magadnak és másoknak is. Így találkozol a lélekcsaládod tagjaival, így találsz meg egy olyan hivatást, amit örömmel végzel, így leszel egészséges. 

🔷 Spirituális kommunikáció 🔷 Ez a kommunikáció magasabb formája, amelyet imával és meditációval tudsz erősíteni. A Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid segíthet abban, hogy kapcsolatba lépj a magasabb bölcsességgel. A csend biztosítja számodra azt a mentális és fizikai nyugalmat, amire szükséged van az igazság meghallásához és megismeréséhez. A torokcsakra az az erőközpont, ahol van energiád kimondani az igazadat, élni az igazságodat és megmaradni benne.

 

M I B E N   S E G Í T   A
Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid?

 

A torokcsakrához kapcsolódó fizikai testrészek ➡️ fülek, orr, torok, valamint a szemek, az idegek, az izmok és a pajzsmirigy. Ezek teszik lehetővé a világgal való kommunikációt. Lépj az önkifejezés és a tisztaság útjára a torokcsakra harmonizáló energetikai szerrel. Ez egy átalakító keverék, ami serkenti a torokcsakra enerigáit.

📌 Fizikai szinten megtisztítja a fül, torok, orr és tüdő területeit
📌 Energetizálja a torokcsakrát és tisztítja a szándékaidat
📌 Megnyitja a kommunikációs csatornát fizikailag, lelkileg, mentálisan és érzelmileg
📌 Megtisztítja az elhangzott negatív szavak hangulatát
📌 Eltávolítja a verbálisan és érzelmileg bántalmazó beszélgetések rezgéseit
📌 A tisztító hatás azt is megakadályozza, hogy ez az energia visszatérjen, különösen akkor, ha tiszta szándékkal használjuk
📌 Segít a szeretetteljes szóhasználatban és beszédben
📌 Segít eltávolítani valakinek az energiáját, aki nem a megfelelően beszél hozzád

A Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid ára⤵️⤵️⤵️
📌Aura permet 125 ml: 6 000 Ft
📌Liquid              50 ml: 5 000 Ft 

A Bliss Soulhealth® torokcsakra aktiváló liquid megrendelése⤵️⤵️⤵️
📌Az energetikai szerek nincsenek készleten, megrendelésre készítem őket és külön hangolom be személyre szabottan, előfordulhat, hogy akár 2 hetet is várni kell rá.
📌 Az energetikai szerhez tartozik egy 08:17 perces hanganyag, ami segíti a használatát
📌 Az energetikai szert könnyű használni, adok hozzá egy pendrive-ot, ami tartalmazza a leírást, a hanganyagot, az általános tudnivalókról egy hanganyagot
📌 Küldj egy emailt az edina.kammerer@gmail.com email címre a vásárlási szándékodról és tájékoztatlak a továbbiakról!

 

Bővebb információ:
Kammerer Edina Bliss
+36203997177

A cikket saját fotókkal illusztráltuk. 

error: Content is protected !!