KAMMERER EDINA BLISS

Jogi nyilatkozat

A www.kammereredina.com honlap tartalmának szerzői joga Kammerer Edina e.v.-t illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a cikkben más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

 

Linkek elhelyezése
A www.kammereredina.com főoldalára mutató – bárki más saját weboldalán link elhelyezéséhez – Kammerer Edina e.v. hozzájárulása szükséges. Belső oldalakra mutató linkek elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal és nem csak egyetlen tartalmi elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással. Engedély ebben az esetben is szükséges. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a www.kameredina.com oldalt valamely más weboldal részeként jelenítse meg.

 

Tartalom felhasználása
A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények* paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelölésével – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a holnap megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.

 

Képek felhasználása
A www.kameredina.com oldalon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles, beleegyezésük nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni.

 

Egyéb
Tilos a honlap tartalmát akár nyílt, akár zárt adatbázisba lementeni, valamint kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni. A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. További kérdés esetén vagy közlési engedélyért forduljon az adminisztrációs munkatársunkhoz.

 

Vonatkozó törvények
A másodközlésnek és az idézésnek meg kell felelni a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető törvénykönyv (1978. évi IV. tv.), a Polgári törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak. A Hivatal engedélye nélkül az oldalak bármely alkotó eleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

error: Content is protected !!