Holisztikus Energiakezelés

Slow Body Technik®

Ez az energiamunka egy saját fejlesztésű energiarendezés, ami a több éves tapasztalatomból és az eddig tanult ismeretekből állt össze bennem. Hiszek a test-szellem-lélek egységében, abban, hogy mindhárom területen egyszerre kell létrehozni a harmóniát. Hiszek az 5 elem sorsfordító és sejtszinten regeneráló hatásában. Ez az 5 szent ritmus határozza meg az életünket, és a belső ciklusainkat. Az energiarendezés fókuszában az aura, a meridiánok és a fizikai szerveken keletkezett lenyomatok tisztása van.

Fizikai réteg
Van egy olyan tudatállapot, amelyet úgy nevezünk: a “partra vetett bálna” állapota. Amikor ezt éled át, úgy tűnik, mintha megrekedtél volna a megosztottságban és úgy érzed magad, mint amikor egy bálna az utolsókat lélegzi a parton. A szárnyaid ilyenkor összezsugorodnak és eltűnnek, elfelejted, hogy ki is vagy valójában. Nem tudsz meditálni, sem a szellemi szférákba emelkedni. A tested nehéz, fáradt, enervált és visszahúz. A szívedben lévő szeretetforrás elapad, nem tudsz többet adni. Elfáradtál. Fontos, hogy felismerd ezt az állapotot, de ne vedd a szívedre. Nem csináltál semmit sem rosszul. Talán az első reakciód a pánik és az ijedtség, és talán megítéled magad, hogy nem vagy elég “spirituális”. Ez a folyamat szükségszerű része a befogadás és beolvasztás folyamatának.

Érzelmi (emocionális réteg)
Nem mindegy, hogy a “partra vetett bálna” állapotát éljük meg, vagy a “megtört  bálna” tudatállapotával kapcsolódunk össze. Ez az állapot, amikor magunkra vesszük az egész bolygó gondját-baját. Érezzük a kollektív fájdalmat, és szenvedünk tőle. Ez is része a teljessé válás folyamatának, azonban nem jó, ha túl sokáig időzünk itt, és megkeseredik a szívünk. Az energiarendezés segít, hogy fokozatosan megnyíljunk a bennünk rejlő Egységnek, hogy segítsük mind a magunk, mind a bolygó érzelmi átalakulását, áthangolását.

Minden pillanatban van valaki, aki az Egyért sír. Ez egy szent feladat. De amikor ez velünk történik, fontos, hogy különbséget tudjunk tenni, hogy amit átélünk, az egy kollektív, nem pedig egy személyes élmény. Mindegy, hogy harag vagy könnyek formájában jelentkezik, hagyni kell, hogy ezek az érzelmek szabadon, ítélkezés nélkül vonuljanak át rajtunk. Azonban, ha elakadás van a testünkben, az érzelmi energia is elakad és átkapcsol az érzelmi fájdalomtest működtetésére, ami felerősíti a tüneteinket.

Mentális réteg
Ahogy éjszaka időre és alvásra van szükségünk ahhoz, hogy napi tevékenységeinket feldolgozzuk, ugyanúgy a gyorsuló szellemi frekvenciák befogadásában is szünetet kell tartanunk. Szánj időt arra, hogy a mindennapi életed elhanyagolt területeit rendbe szedd és egyszerűen csak élvezd az életet. Amikor a szellemi szférában megreked az energia, azt a tudatállapotok oldásával, csupán egy döntéssel újra el lehet indítani.

Azonban érdemes annak figyelmet szentelni, hogy megértsük, hova és miért ragadtunk be, mert így fogjuk tudni generálni az indító energiát. Ahogy látószögünk tágul, egyre tudatosabbá válunk. Egyre inkább összekapcsolódunk az inkarnációs csillagunkkal, s ez a belső csillag egyre nagyobbá és nagyobbá válik. Amikor ez körbeölel bennünket, akkor fogjuk beteljesíteni küldetésünket és akkor érkezünk meg önmagunkba.

Spirituális réteg
Ahogy a spirituális réteget áthangolom, a létezésed női és férfi aspektusa egyesül, s az egység felfokozott érzése járja át az egész lényedet. Önmagadban teljessé válsz, ahogy a pólusaid összeolvadnak benned, s a kundalíni energia aktívvá válik. Ez miért fontos? Amíg nem egyesíted egész lényedben a megosztottságot, addig továbbra is az ellentéteket fogod vonzani. Az ellentétek azért jönnek az életedbe, hogy kiegyensúlyozhasd a pólusaidat. Visszatükrözik azokat a részeidet, amelyeket nem fejlesztettél, érdeklődés hiányában visszautasítottál, vagy megtagadtál.

Az élet és a saját spirituális ösvényünk követése olyan, mintha a saját kis tábortüzünk előtt üldögélnénk. Folyamatosan felügyelünk a tűzre, néha rakunk rá egy kis fát, megpiszkáljuk a hamut, ha szükséges. Így tartjuk életben a tüzünket. Régebben, ha találkoztunk valakivel, választanunk kellett, hogy melyik tüzet őrizzük tovább, az övét, vagy a sajátunkat. Az új kapcsolatokban rájövünk majd, hogy noha két különálló tűzzel indulunk, azáltal, hogy egyre több fával és figyelemmel tápláljuk őket, meg tudjuk növelni a tábortüzeink méretét, egészen addig, amíg a két tűz a Szeretet egyetlen hatalmas, lángoló máglyájává olvad össze. Együtt sokkal nagyobb tábortüzet alkotunk, mint külön, egyenként valaha is tudtunk volna. A lényünk teljességével tudjuk oldani a hiány és a magányosság érzéseit, hogy végre megtapasztaljuk a teljességet.

Ezeket az összefüggéseket a lelkünk régen tudja már, hiszen pontosan ismeri a felemelkedés tervét. Ahogy haladunk utunkon az Egység felé, fel fogjuk fedezni, hogy a közelebbi kapcsolatainkban tapasztalt intimitás és könnyedség érzése az emberek egyre növekvő csoportjára fog kiterjedni. De ahhoz, hogy teljes lényekké váljunk, el kell fogadnunk lényünk minden részét. Ebbe beletartoznak a kevésbé vonzó tulajdonságok, amelyeket azonban többé nem kell elnyomnunk, árnyékos oldalunk önmagunkba olvasztásával átalakítjuk ezeket a részeinket.

Az energiatest újrahangolása során a sejtmemória kapcsolódik az eredeti blue print terület energetikai képéhez. Ezek az energetikai alkotóelemek újra mozgásba lendülnek. Az elengedés az összes energiaburkon keresztülhalad, és minden addigi energiablokk alkotóelemét kivezeti a testből és az emberi energiamezőből.

A Slow Body Technik®
egy erős és mély elengedési technika, ami segít abban, hogy a múltbéli történeteinket elengedjük és a tiszta öröm energiáját integráljuk az életünkbe helyette. Illetve egy erőteljes egészségmegőrző energiarendezés is egyben, fizikai betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. Az energiarendezés egy órát vesz igénybe. Az energiarendezés során nem diagnosztizálunk és nem helyettesíthető ezzel a technikával az orvosi kezelés.

Ha szeretnéd megtanulni ezt a technikát, itt olvashatsz bővebben a képzésről: Slow Body Technik® Iskola

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A hangolás ára: 15 000 HUF
Választható helyszínek: Dunabogdány és Budapest (16.kerület, Cinkota)

Fotó: Tom Lenard

error: Content is protected !!