Holisztikus Energiakezelés

Lemúriai hangtálrezonancia®

Lemúria energiája egy nagyon puha, lágy energia. Az “otthon” energiája. Valahányszor összekapcsolok valakit ezzel az erőtérrel, mindig segíti a “megérkezést“. Sokszor előfordul, hogy nem találjuk az életünkben a helyünket, keresünk valamit, de nem tudjuk, hogy mit. Hajt egy belső vágy, keresünk, megyünk, haladunk, de nem érkezünk meg. Ebben az energetikában meg tudunk pihenni, fel tudunk töltődni, közelebb tudunk kerülni valódi önmagunkhoz, a lényegi részünkhöz. Ez a kezelés egy finom belső utazás, elmozdulás a belső egyensúly felé, lelassulás és áramlás. 

A hang tulajdonképpen egy sajátos energiával rendelkező hullám, amely az egész lényünkre, minden sejtünkre hatással van. Ezt a hullám-tulajdonságot használom, amikor a tibeti hangtálakat  megszólaltatom, ha az egészséges egyensúly felborul akár fizikai/testi, akár mentális, szellemi vagy energetikai szinten a szervezetében.

A lemúriai hangtálrezonancia® egy csodálatos és egyben holisztikus lehetőség, amellyel egész lényünket harmonizálhatjuk, egyensúlyba (a jin-jang elv is erről szól) hozhatjuk, támogathatjuk ezekkel a gyönyörűséges eszközökkel. Ugyanis a hangtálak által keltett rezgések végigáramolnak az egész testen. Valahogy olyan hullám formájában, mint amikor a vízbe kavicsot dobunk és az így keltett hullámok egyre nagyobb körökké, egyúttal sekélyebbekké válva, érintik az egész vizet és végül beleolvadnak a tó partjába (vagyis az univerzum természetes rezgésébe). Az emberi testnek is nagyjából a kétharmada valamilyen folyadék (vér, sejtplazma, könny…), amely mint tudjuk, jó hangvezető. Így könnyű elképzelni, amint ezek a csodás hangok/rezgések/hullámok, eljutva minden pontra, minden sejthez, olyan állapotba hozzák a testünk öngyógyító képességeit, hogy végül  kisimulnak a lélek ráncai, megnyugszik a szellem.

A tálakból előhívott hang- és rezgésáramlás hatására kellemes ellazulás keletkezik, és a hangolás egyre intenzívebben segít megtapasztalni a lélek békéjét, harmóniáját, végső soron energiát adva a hétköznapokra, a mindennapokra.

Milyen testi tünetek esetén segít a Lemúriai hangtálrezonancia®?

 • hát és derékfájás
 • nyak és vállfájás
 • fejfájás
 • emésztés harmonizálás
 • lélegzés harmonizálás
 • vérkeringés harmonizálás
 • alvászavarok
 • öngyógyító, regenerációs képességének aktiválása az immunrendszer erősítésével
 • tartós stressz, feszültség
  • gyermekeknél a tanulási nehézségek
  • hiperaktivitás
  • koncentrációs nehézségek
  • aura, csakra rendezés
  • de a fentieken túl, mindig, amikor túlhajszolt, feszült, amikor az idegrendszere pengeélen táncol
 • amikor szükséges egy kis „énidő” a sorok rendezéséhez.

Mikor nem ajánlott a Lemúriai hangtálrezonancia®?

 • epilepszia
 • szívritmus szabályozó
 • akut gyulladásos folyamat
 • az áldott állapot első 3 hónapja
 • nem tanácsos újszülött mellett vagy kicsi csecsemők közelében sem – az intenzív hangzás megzavarhatja, megijesztheti őket.

Miből van, hogyan készül a hangtál?

Általában több fém ötvözetéből készülnek a hangtálak, de hagyományosnak csak a 7 fémből, kézzel készültek nevezhetőek. A nemesfémeket összekapcsolhatjuk a bolygókkal és bizonyos mentális, szellemi fogalmakkal.

Hatásukat felerősítik kézzel készült belevésett mantrákkal, szent szövegekkel.

 • arany: az életenergia, a tudat jelképe, bolygója a Nap. Naprendszerünkben minden és mindenki tőle kapja a fényét fizikailag és szellemi értelemben is. Örömtelivé lesz tőle az élet.
 • ezüst: jelképezi az időt, az előrehaladást, bolygója a Hold. Befolyásolja a lelki energiákat, a természeti és emberi ciklusokat.
 • higany: a szellem és test kapcsolatának jelképe, bolygója a Merkúr, kommunikáció, tudás, gondolkodás – szellemiség. Kommunikációjával összehoz, összekapcsol (isten-ember, élet-halál, stb).
 • ón: univerzális tudás. bolygója a Jupiter. Befolyásolja a misztikus kapcsolatokat, kozmikus látást.
 • ólom: az anyag, a matéria jelképe, bolygója a Szaturnusz, az összehúzódásra hat.
 • réz: a személyes szeretet, az egyéni vonzerő, bolygója a Vénusz, hatására az élőlények vonzzák a másik nemet.
 • vas: a lendületbe hozott energia szimbóluma, ami az egyén szándékától függően lehet teremtő és romboló is. Bolygója a Mars, hatására háború, harc keletkezik,de idetartozik a férfi nemzőerő is. A hódításhoz szükséges energiát adja.

Mi történik a lemúriai hangtálrezonancia® során?

A hangolás során átadjuk magunkat a hanghullámok kellemes rezgéseinek, békéjének, harmóniájának. E csodálatos búgó hangok mély relaxációt hoznak létre, melynek során a szellem lecsendesül, a lélek megbékél és a fizikai sejtekben pedig gyógyulási folyamatok indulnak be, létrehozva e szent hármas egészséges egyensúlyi helyzetét – egyszóval harmóniába kerülünk önmagunkkal, miután semlegesítődnek a negatív stresszhormonok a szervezetben.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve bejutnak és koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész test energetikájában. Ha a testben nincsenek energetikai blokkok, akkor a hangrezgések könnyedén áthaladnak, majd kilépnek a lábujjaknál és a hajszálak végénél. A rezgéseket a hangolás során azonnal lehet érzékeli, és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására kellemesen ellazulunk. Az ismételt hangolások segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét, és energiát gyűjthetünk a hétköznapi feladatokra.

Mivel szervezetünk mintegy háromnegyede víz, a hangolás jótékony hatással van ránk:  szerkezetéből adódóan kiválóan továbbítja a hanghullámokat. A rezgések a bőrön keresztül hatolnak testünkbe, eljutnak az izmokhoz, a belső szervekhez, megmozgatva minden sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett a rezgések behangolják szervezetünket, így állítva helyre energetikai rendszerünket.

A lemúriai hangtálrezonancia® másik hatása, hogy a gazdag skálán folyamatosan érkező hangok könnyen és gyorsan, bármilyen technika alkalmazása nélkül juttatnak kellemes, ellazult, relaxált állapotba, mely állapot jótékonyan hat testi és szellemi működésünkre. Boldogságérzet árad szét bennünk, energetikailag töltődünk, erősödik többek között az immunrendszerünk, javul a koncentrálóképesség, a kreativitás, a kiegyensúlyozottság.

A hangtálak hatása: A hangtálak három síkon hatnak az emberre. Az első sík a fizikai test számára érzékelhető hatások, a hang és a rezgés. A hangot évezredek óta hívják segítségül a test és a tudat egységének megteremtéséhez. A rezgés elsősorban a testünkben található rendkívül jó éltető és közvetítő közegen, a vízen keresztül hat. A víz testünk minden pontján megtalálható, így a rezgéseken keresztül sejtszinten megmozgatva az egész szervezetben nagyon erőteljes hatásokat indít el. Képes feloldani a fizikai blokkokat. Ezen kívül a tálak hangja megérinti a legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben.  Mindenki nagyon nyitott a hangokra, a rezgésekre, ami komplexen legfőképpen fejleszti a gyermekek készségeit, mely készségek fejlettsége alapfeltétele az iskolai jó teljesítménynek, a boldog gyermeki létnek. Segíti a motorikus fejlődést, a mozgáskoordinációt, a beszéd-, írás- és olvasási készséget, elősegíti az összpontosítást, valamint jó hatással van a túlmozgásos gyerekekre is.

A megfelelő alkalmazás esetén a hangtálakkal számos pozitív hatást lehet elérni. Nyugtatóan hatnak, javul a közérzet, mély nyugalmi állapot jön létre, ugyanakkor növeli az éberséget, a koncentrációs – és érzékelő képességet és a kreativitást, így jótékonyan befolyásolja a tanulási képességeket, növeli az önbizalmat. A hangolás során nem diagnosztizálunk és ez nem váltja ki az orvosi kezelést, ha az szükséges.

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

A hangolás ára: 15 000 HUF
A hangolás időtartama: kb.egy óra
Választható helyszínek: Dunabogdány és Budapest (16.kerület, Cinkota)

A cikket a Shutterstock fotókönyvtár jogtiszta képeivel illusztráltuk.

error: Content is protected !!