Holisztikus Energiakezelés

Integrált Energia Technika

Az IET egyike azoknak az új generációs erőteljes energiarendező rendszereknek, amelyek során az energiablokkok oldása azonnal és véglegesen történik. Ennek a technikának a missziója: “Gyógyítsd a világot az emberek szívén keresztül”. Ezért találtam rá erre a csodálatos módszerre, mert ez az én hitem is.

Ez az energiarendezés egy energetikai behangoláson alapuló technika, amely közvetlenül úgy hat a 12 szál DNS valamelyikére, hogy kiegyensúlyozza és átrendezi azokat. Mindegyik behangolás az előzőre épül, így végül mind a 6 DNS pár ereje teljébe kerül.

Az energiarendezés során a test különböző pontjait érintve történik meg az oldás, akik megtapasztalták már ezt a nagy erejű energiát, azok mind érezték azt a mély állapotot, amelyben a az energia megmozdul. Akik még soha nem vettek részt energiarendzésen, ők azt érezték, hogy nagyon mély állapotban voltak (volt aki belealudt), és utána a közérzetük javult, sokkal jobban és könnyedebbnek érezték utána magukat.

Az energiarendezés áldása:

  • A bűntudat elengedése és az ártatlanság rögzítése
  • A bizalmatlanság elengedése és a bizalom rögzítése
  • A szégyen elengedése és a spirituális büszkeség rögzítése
  • A szívfájdalom elengedése és a szeretet rögzítése
  • A visszafojtott harag elengedése és a megbocsátás rögzítése
  • A düh elengedése és a megbocsátás rögzítése
  • A stressz elengedése és a könnyedség rögzítése
  • A félelem elengedése és a biztonság rögzítése

Az energiarendezés a következő területekre összpontosít: korlátozó meggyőződésekre és előző életbeli traumára visszavezethető energia lenyomatok rendezésére. Az energiarendezés során zajló folyamatok minden területen: aktiválás, kioldás, elengedés, integrálás és tiszta öröm.

A testünk úgy lett megalkotva, hogy képes meggyógyítani önmagát. Úgy épül fel, hogy ha merítünk a gyógyító erejéből, akkor ez az erő a jóléthez vezet bennünket. Csupán emlékeznünk kell ezekre az öngyógyító mechanizmusokra. Az energiarendezés számomra egy szent kapcsolat, amely során a testet, a lelket és a szellemet szolgálom. Minden energiarendezés sikeres, mert minden sejt rendkívüli intelligenciát és erőt hordoz. Időnként mindenkinek szüksége van energiamunkára, de maga a gyógyulás belső feladat. Ez az energiarendezés segít abban, hogy tudatosan dolgozz a saját energiáiddal, hogy a tested egészségesebb, elméd élesebb és lelked örömtelibb legyen.

A testünk azon képessége, hogy fenntartsa az egészségét és leküzdje a betegségeket, valójában a természet egyik legkülönlegesebb vívmánya, erről mégis keveset tudunk. Olyan világot élünk, amely módszeresen megzavarja ezt a természetes képességet, ezért tudatosan kell foglalkoznunk az egészségünkkel, ha valóban szeretnénk megőrizni teljes épségét. Minél inkább megtapasztaljuk és megérezzük az emberi test finomenergiáit, annál nyilvánvalóbb lesz, hogy egy intelligens erővel találkozunk és működünk együtt.

Az IET kezelésnél a kilenc sejtmemória területet rendezem újra, amely során az energia lenyomatokat tisztítom az emberi energiamezőből. Nem csak azokon az energia blokkokon dolgozom, amelyek a mostani életre vezethetőek vissza, hanem az előző életekre visszavezethető karmikus hatásokkal is foglalkozom. Az IET kezelés során a következő területekre összpontosítunk: fizikai megélésekre, érzelmi töltésekre, korlátozó meggyőződésekre és előző életbeli nehézségekre.

Az energiarendezés bizonyos pontokat érint a testen és minden pont érintése 5 lépésből áll. Az első lépés az aktiválás, ennek során integrált energiát bocsátok bizonyos sejtmemória területekre. Az, hogy milyen mennyiségben húzódik le az integrált energia az angyali szívkapcsolatomon keresztül a sejtmemória területére attól függ, hogy az energiarendezést igénybe vevőnek éppen milyen szükségletei vannak.

Ez az aktiváló lépés biztonságérzetet ad, bizalmat ébreszt és lehetővé teszi, hogy energiarendezést igénybe vevő felkészülhessen olyan energia lenyomatok tisztítására, melyek egyébként elfojtva maradnának.

A második lépés a kioldás, amellyel megkezdődik az energia integrációs ponton keresztül a feloldódás. Ezen a folyamaton keresztül megindul az energia blokk tisztulása.

A harmadik lépés az elengedés, ez az a folyamat, melynek során támogatom az energiarendezést igénybe vevőt az elfojtott energia sejtmemória szintről való megtisztításában, nagymértékben felfokozódik az elengedés technikája által, ezt egyébként kihúzó elengedésnek nevezzük. Ez teszi lehetővé, hogy energia lenyomatokat húzzak ki az emberi energiamezőből és kitisztíthassam ezeket az angyali szívkapcsolaton keresztül. Amikor ezt a kihúzó kézmozdulatot végzem, akkor az emberi energiamező négy rétegén át ellenállás nélkül mozgathatom az energiát, így indul el kifelé a testből.

A negyedik lépés az integráló lépés, az energia az angyali szívkapcsolatból az IET integrációs ponton keresztül az energiarendezést igénybe vevőbe áramlik. Gyakorlatilag integrálom a múlt szenvedéseit a jelen tiszta örömével. Amint megtörténik az integrálás, eredményesen rögzítem azt a pozitív megerősítő állapotot, amely megalapozza a jövőbeli pozitív elvárások megtapasztalását.

Az ötödik lépés a tiszta öröm áramoltatása. A tiszta öröm az IET kezelés által végrehajtott tisztítások természetes velejárója. Ez a lényünk természetes állapota, és ilyenkor a lelkünk tökéletes harmóniában van az életfeladatával. Ebben az állapotban az energiatest gyönyörűen nyitott és az energia szabadon áramlik rajta keresztül.

Az emberi energiamező egyedi és egységes elektromagnetikus mező. Érzékelésünk mégis azt mutatja, hogy különböző rétegekből áll. Az emberi energiamező folyamatosan és dinamikusan változik és nagyon egyedi. Az emberi energiamező részletei, mint az egyes rétegek színe vagy szélessége, nem csupán egyes emberek között különbözik, de egyénen belül is pillanatról pillanatra változik. Az emberi energiamező formáját, színét és intenzitását nagyban befolyásolja az egyén emocionális és fizikai állapota a megfigyelés pillanatában. Az emberi energiamező minden egyes rétege annál magasabban vibrál, minél távolabb található a testtől. A fizikai réteg vibrál a legalacsonyabb, a spirituális réteg pedig a legmagasabb frekvencián.

Az emberi energiamező az életerő energia kétirányú szűrőjeként működik. Az energia áthalad az emberi energiamezőn és az energiamezőben felhalmozott lenyomatok kivetítődnek élettapasztalatainkon keresztül. Mint egy diavetítőben, ahol egy fényes lámpa átvilágítja a diát, amelyen egy kép lenyomata található. A mi emberi energiamezőnkben a fény a Szellem energiája, a képernyő pedig a saját testünk és saját életünk. Ezen lenyomatoknak a fizikai testbe való projekciója eredményezi azt, hogy a fizikai test betegségeket hoz létre.

Az emberi energiamező az ellenkező irányban is működik. Ahogy önkifejezésünket (gondolatainkat, szavainkat és tetteinket) kivetítjük a világ felé, az az energia lenyomatainak szűrőjén keresztül történik. Önkifejezésünk megszűrt változata az a kép, melyet a világ lát belőlünk, és ez az a kép, mely tapasztalatainkat létrehozza. A kifelé vetítés által energetikailag olyan helyzeteket vonzunk, melyek újjáteremtik előzőleg rögzített tapasztalatainkat. Pl. ha valaki az elhagyás lenyomatával rendelkezik, akkor olyan kapcsolatokat fog vonzani, melyekben el fogják hagyni.

Ennek a rendszernek a hátterében azonban egy magasabb terv áll. Amikor az eredeti lenyomatot elraktározzuk, az azért történik, mert a tapasztalás erőteljes és intenzív. Ami magával ragad egy 6 évest, nem biztos, hogy magával ragad egy 30 évest! Tehát 30 évesen biztonságosabban újraélhetjük egy korábbi „forgatókönyv” eseményeit más személyekkel, más körülmények között. Elméletileg az eredeti energetikai tapasztalat ismétlése, illetve újraélése a rögzített energia újra stimulációját (kioldását) eredményezheti, és az elfojtott energia lenyomat biztonságosan kitisztulhat. Legtöbbször azonban az eredeti energia lenyomat kitisztulása helyett az újra létrehozott helyzet egy további fájdalmas réteget tesz hozzá a már eddigi lenyomathoz, és mint a hagymára a héjak, úgy kerülnek rá egymásra újra és újra a fájdalmas tapasztalások. Ezeknek a kioldását lehet elérni az IET energiarendezéssel.

Az energiarendezéssel soha nem diagnosztizálunk és nem váltja ki az orvosi kezelést, ha arra van szükség.

Az energiarendezés: 1 órát vesz igénybe, majd átbeszéljük az élményeket, üzeneteket, tapasztalatokat.

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss

+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com

Az energiarendezés ára: 15 000 HUF
Választható helyszínek: Dunabogdány és Budapest (16.kerület, Cinkota)

Fotó: Tom Lenard

error: Content is protected !!