Holisztikus Energiakezelés

Csakraolvasás – Lélekhangolódás®

Számomra nagyon fontos az, hogy ez a fajta tisztánlátás, amit én képviselek és tanítok, az NEM JÓSLÁS. Én nem hiszek a jóslásban, ez a módszer alkalmas arra, hogy a jövőbe tekintsünk, de nem érdemes. A jelen pillanatban érdemes dolgozni mindig, bármiről is legyen szó, és a múltbéli lenyomatok feloldásával, a jelen pillanatban történő rácsodálkozással a jövőnk bármikor megváltoztatható. Semmi sincsen kőbe vésve, így ne korlátozzuk se magunkat, se másokat azzal, hogy a jövőre vonatkozó információkkal befolyásoljuk a haladásunkat.

A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat és embertársainkat. Magunk és mások tudatalattijának a legmélyére tekinthetünk be. Amíg az energiát vizsgáljuk, meg is tudjuk változtatni azt! És számomra ez a kulcsmondat, számomra ez az, ami miatt ez egy sikeres technika! Így a tisztánlátás nem csak arról szól, hogy információkat szerzünk meg magunkról és emberekről, hanem lehetőségünk nyílik az üzenetek hatására mélyebben ráérezni arra, hogy kik is vagyunk valójában és mire szeretnénk ezt az életet tudatosan felhasználni.

A csakrák energiaközpontok, finom érzékelő rendszerek. Amikor a csakrák egészségesen működnek, tökéletesen áramlik az energia ezekben a központokban, s az éltető energiát az egyetemes energiamezőből nyerik, ezzel táplálva a saját rendszerüket a testen belül, és ezt az energiát sugározzák ki a testen kívülre. A főbb csakrák függőlegesen helyezkednek el és mindegyik egy adott frekvencián forog, mind a 7 csakrának megvannak a saját feladatai.

A csakrák harmonikus működése segít a spirituális személyiség megélésében, hiszen mindegyik megfelel egy-egy tudatsíknak, amivel rendszeresen együtt dolgozhatsz és emelheted a rezgésed általa.

A lélekhangolódás® ideje egy óra, először megnézem a csakrák állapotát, hol és milyen jellegű elakadás található, milyen támogató energiák vannak a jelenben. A csakrák állapotát és az ott lévő akadályokat, jelenlegi élethelyzetekre nézem meg tisztánlátással, szeretném hangsúlyozni, hogy a jövőre vonatkozó kérdésekre nem válaszolok, mert a tisztánlátást jóslásra nem használom. A lélekhangolódás®-nál az a fontos, hogy miből alakult ki az elakadás és a jelenben ez hogyan hat. Az üzenetközvetítés egy rövid energia kiegyenlítéssel történik, amely segít, hogy az energiaháztartás ismét harmóniába kerüljön.

Ezek az információk segítenek abban, hogy tisztábban lássuk önmagunkat, a helyzetünket és az esetleges következő lépéseket az életünkben. Információt kapunk arról, hogy mi élvez prioritást az életünkben, milyen területen érdemes átalakítást, változást létre hozni. Segít, hogy a személyiségünk aspektusait összhangba hozzuk a lélek kódjaival. A tisztánlátás egy izgalmas utazás, melynek során emlékeztetlek a saját erődre, és megvilágítom, hogy hol adod fel önmagadat, hol nem választod önmagadat, s így hol fogy el az energia a cselekedeteidből.

 

Bejelentkezés előzetes egyeztetés alapján.
Kammerer Edina Bliss
+36 20 399 7177
edina.kammerer@gmail.com


A hangolódás ára
1 óra:
      15 000 HUF
                                    1,5 óra:  
18 000 HUF
                                    2 óra:     
22 000 HUF
Választható helyszínek: Dunabogdány és Budapest (16.kerület, Cinkota)

Fotó: Tom Lenard

error: Content is protected !!